Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékony zsírégetés derék,...

Hatékony zsírégetés derék, csípő, comb környékén?

Figyelt kérdés
Futok már egy ideje, de inkább izmosodást veszek észre, mint kerületcsökkenést :( bár az izom még mindig jobb, mint a zsír :D
2009. máj. 22. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Callanatics. Unalmas, nehéz és minimum egy óra, ha végig csinálod, de először inkább több, mert ugye meg kell tanulni a gyakorlatokat. Viszont döbbenet, milyen hatásos.
2009. máj. 22. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A diéta meg sem fordult a fejedben igaz?

A futás nem éppen megfelelő másrészt.

Szval diéta + heti 4-5X60perc tempós séta.

2009. máj. 22. 12:32
 3/5 anonim válasza:
100%
Norbi 1000 kalóriás edzés! Kitartás kell hozzá és elszántság, de ha ez megvan, sokat fogsz tőle fogyni, mindent átmozgat. üdv
2009. máj. 22. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, kihagytam a sorból, hogy azért odafigyelek arra is, hogy mit eszem.
2009. máj. 23. 08:08
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
46%
Szia Mindenki erre vágyik. Célterületről fogyni, de ez sajnos nem lehetséges. nem lehet hasazással hasról fogyni, popsizással meg fenékről. Genetikailag, és hormonálisan szabályzott, hogy kinek hol tárol zsírt a teste. PL nekem a combomon és a hasamon, amikor hájas voltam még régen. A kollégámnak inkább mell, és felsőtest. NEm tudod szabályozni, egyenletesen fogsz, mindenhonnét, és ahol sok van onnét tűnik el utoljára, hisz ott eleve sok volt. Ez evidens.
2009. máj. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!