Melyik a jobb fogyi krém? (lent le van irva minden)
Figyelt kérdés
Adamo fogyasztó szauna krém vayg pedig a Dr.Kelen 2in1 karcsúsító ls anticellulit gél? Persze mozgás elött kenném be vele magam és még tekercselném magam de ez diéta mellett ? Am hol lehet kapni ?? Köszi a válaszokat előre.2009. máj. 21. 19:08
1/7 anonim válasza:
se a krémek se a tekercselés nem jó semmire. erről ennyit.
2/7 anonim válasza:
Sya
Én Dr.Kelen Dr.Kelen 2in1 karcsúsító és anticellulit gélt használok.És szerintem nagyon jo látványos és használ.Dm-Rossmann-Müller.Itt lehet kapni első sorban.
3/7 anonim válasza:
Dr.Kelent lehet kapni gyógynövény-és reformházakban is!
4/7 anonim válasza:
szia!Én is dr kelent használom,narancsos cellulit elleni krémet,és szaunaval kombinalva K jó,tök látványos!
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm de ha ti már ilyen jártask vagytok benne ma használom először de tiszta vörös vok ott ahol bekentem magam
2009. máj. 27. 14:01
6/7 A kérdező kommentje:
és mért van ez ?? ( ez le maradt)
2009. máj. 27. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!