Ez így jó vagy mit kellene csinálnom, h tovább fogyjak?
Kb 8 hónapja fogyózok és elkezdtem sportolni is fogytam 20kg csak az a baj h most már szinte teljesen leállt a fogás. Mit kellene tennem h újra menjenek a kilók le? és mit csináljak h a hasam a combom és a karom feszesebb legyen vagyis úgy mindenem? nagyon várom a válaszokat ja és még annyi h mennyit kellene még fogynom?
65kg vagyok erős csontozat 172 cm magas a körméretek pedig 91-70-92
14/l
hogy írjam le részletesen nem minden nap ugyan azt eszem. és körülbelül harminc-negyven percet szoktam biciklizni
Reggelire egy fél szelet rozskenyeret szoktam általában enni vékonyan vajazva vagy májkrémmel kb8-10 vékonyabb szelet ubival meg 1 paradicsommal ebédre azt szoktam enni amit anyám főz mikor mit de mindig kis adagot (nem főz zsírosan, egészségeseket szokott főzni) vacsorára abonettel szoktam enni(db-ként 16 kcal) 2-3at eszek max belőle vagy sonkaszalámival meg kefirrel ritkábban 1.5 virslivel... jah és ilyen kor is paradicsom meg uborka hozzá napközben pedig mandarint almát körtét szoktam még enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!