Mi tartozik az Update 1,2,3-as kategóriába?
Kedves előző! :)
Szerinted a mai világba mi egészséges,amit a boltban veszel, és nem magad készítesz el?? Minden tele van tartósítóval, színezékkel stb... olvass el pl egy majonézt, vagy szerinted maga a tej,látott valaha tehenet??? :)
én egyelőre tanulok, de akár tőlem is kérdezhetsz.
amúgy nem kell sokat változtatni a norbis "módszeren" sem, csak tudni kell, hogy sovány hússal is el lehet hízni, illetve hogy a virslik nem kimondottan azok az ételek, amikre a szervezetnek szüksége van. persze biztos van olyan virsli, ami szín húsból van, most általánosítok, de ez az általánosítás szükséges, mert a legtöbb virsli valóban ergya, mint ahogy a parizerek, stb.
érdemes még tudni azt is, hogy nem napszakhoz kell kötni az evést, különböző ételeket. egyszerűen ilyet sem hallott még egy dietetikus sem.
ésszel kell élni, enni, vannak ajánlott irodalmak sportoló és nem sportoló embereknek, amik pont ilyen alap dolgokat szednek össze. emellett lehet persze "norbis módszert" követni, csak ha ez pár 1000 forint plusz pénzt jelent, akkor abból már lehet érdemesebb lenne egy jobb féle multivitamint venni.
amúgy dietetikusokat érdemes keresni, akár háziorvostól ajánlást kérni, neten rákeresni. ilyen egyetemek évről évre 100 embereket ontanak magukból, csak el lehet érni végzett élelmiszermérnököket, dietetikusokat :)
hivatalosan fel van tüntetnve a kenyéren is.
a termelékenység érdekében vannak segédanyagok, kenyérben pl. c-vitamin, lisztjavító szer->búza fehérje) és hasonló ördöngős dolgok. egyszerűen könnyebb így elkészíteni, dolgozni a tésztával, esetleg tovább friss marad. nem a régi kenyérhez képest, hanem a maihoz képest marad friss tovább. a maihoz, ami lehetőleg olcsóra van készítve, mert verseny van.
Hát amíg nem figyeltem oda, hogy mit is eszek, addig bementem a boltba kértem egy kg kenyeret. És bizony azon a kenyéren nincs rajta még a mai napig sem, hogy miből készült. Ami rajta van, ki gyártotta, és hogy meddig jó a szavatossági ideje. Ennyi. A többit találjuk ki.
Az a legszomorúbb, hogy az ember öli meg saját magát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!