Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tejfölös töltött káposzta...

Tejfölös töltött káposzta hízlal-e?

Figyelt kérdés

Tudom, függ az egész napi étkezéstől. Hát, ettem ma rendesen, semmi extra nem volt, de nem maradtam éhes.

És akkor a vacsora, bár 8-kor kezdtem enni, hatalmas mennyiségű töltött kápi, jó sok tejfellel, és még vajas kenyérrel. Hmm, jó volt, de talán kicsit sok.. Bár tudnék még enni egy gombócot.. csak kidurranok.

2011. dec. 29. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mégegyszer.

I. Hízlaló ételek: körömpörkölt, vajaskenyér, nokedli, habos kakaó, szalonna, tölt. káp. pir. burg. sültkacsa.

II. Sovány ételek: párolt hal, főtt zöldség, fejessaláta kefírrel, paradicsom mozzarellával.

Persze, meg lehet hízni a II. sovány ételeken is, ha sokat eszünk, vagy keveset használunk fel...és le lehet fogyni a hízlaló ételektől is, ha ezekből keveset eszünk - vagy sok energiát használunk fel.

Ha ugyanaz a személy, ugyanolyan életmód mellett ugyanannyit eszik az I.cs. ételeiből, akkor nagyobb testsúlyra tesz szert, mintha ugyan olyan körülmények között a II-ból eszik ugyanannyit.

Vagyis: igen, hízlaló. Váljon egészségedre! Megyek, eszek én is - bár, én csak úgy magában, és csak egy felet. De én 73 kg vagyok, és csak ülök itt.

2011. dec. 29. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
NINCS olyan, hogy hizlaló. Ha belefér a napi kalória szükségletedbe, akkor nem hizlal. Ha napi 1200 kcal csokit eszel meg, nem fogsz hízni, viszont éhes leszel, hiszen akkor aznap csak azt eheted.
2011. dec. 29. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerinted? Már maga a hozzáállásod érdekes: tudnék még enni, csak kidurranok....

Az ilyen kérdezőt miért érdekli, hogy hízlal-e? Nem értem.

2011. dec. 29. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Azon is el lehetne gondolkodni hogy egy spenótsalátával mennyire lakik jól az ember és a töltött káposztával mennyire.

Hiába "soványka" az a spenótsaláta,mégis vagy 3tállal kellene belőle megennie az embernek hogy jóllakjon. Egy fél töltöttkáposzta meg már meg is tölti a gyomrot. Kalóriában meg már kb ugyan ott vagy.

2011. dec. 29. 21:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Nos, látom kiváltott egy kis vitát a kérdésem.

Aczél! Igen, edzettem! Ismersz? :D

Hizlaló - lehet, hogy nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de most akkor ezek szerint nincs értelme külön választani a körömpörköltet az almától? Végül is mindkettővel lehet hízni, akkor ezek szerint tényleg hülyeség azt mondani, hogy az egyik hízlaló. Csak zsírosabb gondolom a körömpörkölt. És nem ettem tovább. :)

Köszi mindenkinek!

2011. dec. 29. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:

igen :D

és valahogy így, ahogy mondod :D

2011. dec. 29. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább megeszek 4 db töltött káposztát, mint 3 tányér spenótot :D Nem értem minek kínozná magát az ember, ha "rendes" kajákkal is lehet fogyni.
2011. dec. 29. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Van, aki szereti a spenótot :) és mindkettőt.

nekem nem kínzás a saláta, nagyon finom az is, laktat is.De káposzta is kell.és különben nem a tápérték telít, hanem a térfogat. Igen, hízlal. Van ilyen. Hízlaló étel az egy konyhai fogalom. Hízni valamitől az megint más. Van aki a hízlaló ételtől hízik, de van aki a levegőtől is.

Attól még vannak hízlaló ételek, hogy nem hízom tőlük.

2011. dec. 29. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Szeretem én a spenótot is, csak hogy 3 tányérral nem lakok jól vele, ahhoz kell valami plusz is.
2011. dec. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!