Mennyit kell még fogynom? Szerinted most hány kiló vagyok? (kép)
mivel majdnem télikabátban vagy, nem lehet objektíven megmondani. így vékonynak tűnsz, de simán lehet, hogy fürdőruhában látszana, hogy vékony vagy, de nincs alakod, azaz van rajtad csont, bőr és zsír.
szóval ha rendes véleményt szeretnél, akkor tegyél fel egy fürdőruhás fej nélküli képet, mert ez a ruha rejthet egy fitness modellt, egy végső stádiumban lévő anorexiást, meg egy 2-3 kg felesleggel rendelkező lányt is (ha mondjuk a feneked nagy, az pont nem látszik...)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Lehet, hogy majd még fölteszek egy olyan képet, ahol jobban látszik a felsőtestem, de igazából azzal semmi bajom.A problémás rész szerintem a combom.
Kedves utolsó!
Körülbelül 4 hónapja diétázom. Ez alatt annyit értek, hogy átlagosan 1200-1300 kcal-t fogyasztok és próbálok majdnem minden nap mozogni. Meg persze próbálok egészséges dolgokat enni, vagyis, amiket itt javasolnak azok, akik kicsit jobban értenek ehhez a témához. Elhagytam a tésztát, krumplit, rizst, cukrot, lisztet és minden édességet. Eddig 16 kg-ot fogytam. Még szeretnék 4-et, aztán megpróbálok súlyt tartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!