Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1200-as diétán vagyok, és...

Ha 1200-as diétán vagyok, és minden nap mozgok 1 órát, akkor a melleim ugye nem lesznek kisebbek?

Figyelt kérdés
13 kilót akarok leadni, 1200-as diétát csinálok, és mellé naponta két vagy három órát szobabiciklizem. De ettől ugye a melleim nem fognak összemenni? Tudom, hogy ha fogyok, akkor mindenhonnan fogyok, de ez a melleimre is érvényes? Már így is elég kicsik...
2011. dec. 29. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a melleid is kissebbek lesznek! Ez van.
2011. dec. 29. 11:23
 2/8 anonim válasza:
100%

Általában az ember először a melleiből fogy. Vagy egy bnőm,kicsit duci volt,óriási mellekkel. Lefogyott azóta túlságosan is és szegénynek elég kicsi melle lett és mivel előtte nagy volt,így nem tudott visszahúzódni annyira a bőr így lóg is.

De persze nem biztos,hogy te is a melledből fogsz fogyni,de elég valószínű

2011. dec. 29. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
pont te mondtad ki a lényeget:ha fogysz,mindenhonnan fogysz,tehát érvényes ez a kislábujjadon át a fenekedtől a melledig...sajnos ez ilyen,husin nekem is szép nagy kerek cicijeim voltak,most hogy lefogytam,hát nem tudom..:(elgondolkoztam h.jobb volt az úgy:S..gondold meg,úgyis látni fogod közben a változásokat..:)
2011. dec. 29. 11:32
 4/8 LadyLee ***** válasza:

"Általában az ember először a melleiből fogy."

Ez azért szerencsére nem igaz. Tök változó, hogy ki honnan fogy "először". Általában egyébként onnan, ahova a legnehezebben rakódott le a zsír. Pl. én a homokóra/körte alkat között vagyok valahol, így a hasam alapvetően lapos, oda rakódik le bármi legkésőbb, és ha fogyok, onnan is megy le legelőbb.

2011. dec. 29. 11:36
 5/8 anonim válasza:
Sajnos menni fog a melledből is le, én is ezért félek kicsit, de azért diétázom/mozgok. Mellett még annyit teszek, hogy kenem bőrfeszesítő krémmel, meleg-hideg váltózuhany, stabil melltartó viselése, főleg mozgás közben... Hátha kevésbé lóg vagy lesz gáz... Viszont VALAMIT VALAMIÉRT, lehet, hogy a melled kisebb lesz, de sok más testrészed esztétikusabb
2011. dec. 29. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos a melleidből is fog lemenni..

Én is diétázom, eddig 8 kilót sikerült fogynom, és a mellemből is ment le..:(

2011. dec. 29. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon látszik a változás? Vagy arányos maradtál azért?
2011. dec. 29. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:

mindenki onnan fogy, ahogy genetikailag be van programozva neki. ezen semmiféle diétával, mozgással vagy trükkel nem lehet változtatni.

kérdező: ha valaki azt mondja, hogy sokat fogsz fogyni mellből, akkor inkább el se kezded? gondolj arra, hogy a pasik többsége inkább fenékmániás, és egy formás alak, feszes popsi kis mellekkel sokkal szexibb, mint egy nagy mellű, de elhízott nő.

2011. dec. 29. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!