Nagyok kövér vagyok, vagy ez csak molett?
Figyelt kérdés
168cm és 54kg vagyok
15/L
2011. dec. 28. 19:12
11/16 anonim válasza:
Szerintem,pont jó vagy igy.Én sajnos 164 cm-hez 62-63 kg vagyok .Tornázom minden nap tegnap is 16 kor ettem utoljára.Este is tornáztam és nem mozdul a súlyom semerre.Ja és soha nem zabáltam,de az is igaz,hogy családban senki nem sovány.Szeretnék legalább 55-58 kg lenni az pont megfelelne.
Az véleményem szerint sovány vagy.Mondjuk 15 évesen én is sovány voltam de igy 30 túl lassul az anyagcsere,nehezen megy le felesleg.Ne fogyozz nekem.
12/16 A kérdező kommentje:
Hát oké.
Megnézem h találok -e valami képet, de így nehéz.
2012. jan. 4. 20:32
13/16 A kérdező kommentje:
Ezt a képet találtam. A lány 168 cm és 45 kg. De ő vékony, annyi a különbség..
2012. jan. 4. 20:53
14/16 A kérdező kommentje:
De most valaki azt mondja hogy kövér vagyok és valaki azt h nem.. akkor??
2012. jan. 4. 20:57
15/16 anonim válasza:
A csajról , nem teljes alakos a kép.A csaj a képen , szerintem szép , nincs kocsonya zsír keze , nincs pulyka , nyaka , nincs tokája , a bőr szépen követi a koponya vonalait.Neki nincs rossz alakja.
16/16 anonim válasza:
te nem kover vagy hanem hulye.en 165 vagyok es 63 kilo,megorulnek a pasik ertem,az a lenyeg,te milyennek latod magad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!