Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan zabpelyhet...

Hol lehet olyan zabpelyhet venni, amit diétához sokszor javasolnak és mennyiért kb?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

spar, lidl, penny, aldiba fél kilos 200ft

eheted zabkásánal felfőzve (tej vagy víz) 2szeres mennyiségű vízzel felöntve 3-4 perc alatt kész

túróval, gyümölcsökkel, olajos magvakkal, fahéjjal, sováyn kakaópor, aromákkal stb

gyümölcslével

kekszet, piskótát, tejberizst, túrógombócot is lehet vele készíteni

rántottának is nagyon jó kenyér helyett

leveseket, főzelékeket habarni vele

pudingoknak, gríznek is kitünő

2011. dec. 27. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:

bizonyos felfogások szerint régen (rééééggeeeen) az ember nem nagyon evett magas keményítő tartalmú dolgokat, lényegében csak annyi ch-t evett ami a gyümölcsökben, bogyókban volt.

én azt mondom, nem írtam le a lényeget, hogy ezen felfogások minimálisra csökkentenék a ch fogyasztást. lásd pl. paleolit étkezési rendszer. na, ez nem hülyeség, edzés után jó a zab, meg minden kaja mert tápanyagokra van szükséged, edzést sem feltétlen éhgyomorra a legoptimálisabb, bár hülye aki még korábban kel hogy a reggeli edzés előtt 1-2 órával még tudjon enni.

hosszú lett a válasz, lényegében nyugodtan egyél zabot, (barna)rizst, ezek nem terhelik meg a testet, biztos energiaforrások hosszú időre.

áztatás függ a fajtától. zabból is van többféle, más márkák, valami aprítás nélkül nehezebben ehető, biztos segít rajta az áztatás. én néha segítek annyit rajta, hogy egy délután 10 percet rászánok egy aprítóval kicsit.. átdolgozom. nem liszt finomságúra, csak egy kicsit. így gyorsabban felveszi a vizet. ha meg nem, akkor nem veszi fel. kapja be.. hah. majd én őt.

2011. dec. 27. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!