Mi a tapasztalatotok a mikroáramos zsírbontás -ról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 00:09
1/2 anonim válasza:
Én már évek óta diétázok, mozgok, felülések ezerrel, hula-hopp karika is jó zsírégető, le is mentek a kilók viszont a hasamról nem megy le akkor sem ha fejre állok.
Már én is gondolkodtam rajta de marha drága. Valahol olvastam véleményeket és elégedettek voltak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagy valószinüséggel kamu. Csak akkor menj el ha közvetlen ismerősöd ajánlja azért mert neki használt. Nagyon sok a mendemonda és a kamu beírás a neten, mert _érdekük_, hogy valótlant állítsanak. Ezért valótlan hozzászólásokat irogatnak be a fórumokba.
Ja és még valami, az is elgondolkodtató, hogy sehol sem vállalnak _írásban_ garanciát az eredményekre.
2012. márc. 3. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!