Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet ilyen izma az embernek?...

Lehet ilyen izma az embernek? (kép)

Figyelt kérdés
Ha igen légyszi írjátokle hogy mitkell hozzá csinálni :D [link]
2011. dec. 22. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mert távolabb van az optikától mint a válla?
2011. dec. 22. 16:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Valaki a medvésebbet alkatot szereti. Valaki megy egyenesen a GAY BEAR style-t :D Az elsőnek linkelt testhez igen komoly diéta és sok edzés kell, bár szerintem tizenévesként könnyebb elérni, mint később.
2011. dec. 22. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet.Kitartóan kell edzeni, a neten pedig vannak tömegnövelő étrendek, vagy az edzőt is meg lehet kérni, hogy írjon egyet.A felesleges zsírt pedig tömegelés után le lehet adni szálkásító étrenddel.Ja és tényleg kitartás kell hozzá, mert hónapok alatt nem lehet elérni.
2011. dec. 22. 17:52
 14/20 anonim ***** válasza:
na csak mondom, hogy nekem sem jön be a képen látható pasi. nem, a hájpacni mégkevésbé, inkább valami ilyesmi: [link]
2011. dec. 22. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek, az a tökéletes számomra is, amit az előző belinkelt!

A kérdező által belinkelt férfi túl "göröngyös", túl kemény, amit meg az egyik előző válaszadó, az meg túl puha, közelít a mackós kategóriához.

2011. dec. 23. 01:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is kényelmesebbek a párnás pasik.

Nem olyan kellemes a szúrós szálka.

2011. dec. 23. 04:35
 17/20 anonim ***** válasza:
14/16-os válaszoló. meg tudnád fogalmazni a két kép között a különbséget is, azon kívül hogy az egyik olyan fényviszonyok között készült, ami optikailag kiemeli az izomzatot fény-árnyék játékkal? mert gyakorlatilag két nagyon hasonló test közül az egyik egyértelműen jobban tetszik. holott (elvileg) nincs jelentős különbség.
2011. dec. 23. 09:05
 18/20 anonim ***** válasza:

a kérdező által linkelt egyed (:D) sokkal szálkásabb, és ami sztem nagyon undorító, az a hasa és a töke közti átlós izom (nem tudom érted-e mire gondolok:D) ha a nyakát, a vállát megnézed, az is sokkal "gödrösebb", mint a másiknak. egyszerűen nekem a kérdező által linkelt túl szálkás, aránytalan, túl "göröngyös"

amit én linkeltem, azon a srácon van egy kevés zsír (0% testzsírral amúgy sem lehet élni), a hasa is "simább" és a csípő:mellkas aránya is barátságosabb.

nem tudom, igazából nem tudom megmondani pontosan, olyan ez, mint amikor te ránézel 2 hasonló csajra, és azt mondod, hogy ez a szebb, de nem tudod miért. persze a lányok tudják, mert a sminkkel, a ruhákkal, mindennel trükköznek, de te ezt nem észleled, csak megfogalmazódik benned, hogy ez a szebb és kész.

2011. dec. 23. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
csak azért kötekszem, mert szerintem a kérdésben szereplő kép csak optikailag hat olyannak amilyen. mint írtam, a fény-árnyék játék sokat rátesz, szerintem nem lehet sokkal alacsonyabb a testzsírja mint a másik embernek! :D
2011. dec. 23. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Jól beállított a kép, a gyerek nincs 70 kiló.
2011. dec. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!