Lehet ilyen izma az embernek? (kép)
Egyetértek, az a tökéletes számomra is, amit az előző belinkelt!
A kérdező által belinkelt férfi túl "göröngyös", túl kemény, amit meg az egyik előző válaszadó, az meg túl puha, közelít a mackós kategóriához.
Szerintem is kényelmesebbek a párnás pasik.
Nem olyan kellemes a szúrós szálka.
a kérdező által linkelt egyed (:D) sokkal szálkásabb, és ami sztem nagyon undorító, az a hasa és a töke közti átlós izom (nem tudom érted-e mire gondolok:D) ha a nyakát, a vállát megnézed, az is sokkal "gödrösebb", mint a másiknak. egyszerűen nekem a kérdező által linkelt túl szálkás, aránytalan, túl "göröngyös"
amit én linkeltem, azon a srácon van egy kevés zsír (0% testzsírral amúgy sem lehet élni), a hasa is "simább" és a csípő:mellkas aránya is barátságosabb.
nem tudom, igazából nem tudom megmondani pontosan, olyan ez, mint amikor te ránézel 2 hasonló csajra, és azt mondod, hogy ez a szebb, de nem tudod miért. persze a lányok tudják, mert a sminkkel, a ruhákkal, mindennel trükköznek, de te ezt nem észleled, csak megfogalmazódik benned, hogy ez a szebb és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!