Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért lettek a lányok ennyire...

Miért lettek a lányok ennyire lököttek manapság? Honnan indult ez?

Figyelt kérdés
170 centi, 45 kiló és ki van akadva, hogy hájas, 2 napja csak vizet iszik, öngyilkos akar lenni, mert kövér, bepánikol ha megesz pluszban egy paprikát. Lányok, magyarázzátok már el, mia fene bajotok van? Miért hiszitek hogy egy 40 kilós nő bárkinek is szép? Tényleg nem értem.
2011. dec. 22. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Off, mert nem vagyok lány.

média, bas.znak rájuk a szülők, mert megcsinálni még volt kedvük, de 15 év alatt már belefáradtak azok is, társadalmi problémák miatt. hogy neveljenek egészségesen egy leányt olyan szülők, akiknek 1. alapból pénz gondja van állandóan, 2. sza.rt esznek és nem edzettek, tehát energia hiányuk van állandóan 3. ugyan ez vonatkozik a kölykeikre.

ON, vége.

2011. dec. 22. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert minden ezt közvetíti... a tv, az újságok, a filmek, még a rajzfilmek és játékok is + a fiúk is (szándékosan nem férfiakat írtam), az osztálytársak.

A lelki gondok, szerelmi bánat, iskola, szülök stb okozta feszültség levezetésének is egy alternatív formája lett az önsanyargatás.

Megemlíteném azt is, hogy ha valakinek nem tetszik az alakja, azonnal koplalni kezd mozgás helyett, pedig egy egyébként normál BMi indexű embernek a mozgással kellene kezdeni mindenképp. Ez azért is fontos, mert aki nem kövér, annak valószínűleg az alkati eltérései nem tetszenek és az egyértelműen nem fog változni az éhezéssel, míg edzéssel már lehet rajta picit csiszolni.

Egyébként a pasik is okai nagyon, amikor 45 kilós (17,5-18-as BMI-vel) voltam, tapadtak rám, amikor meg normális testsúlyú, akkor keresztülnéztek rajtam :S Ezek után magyarázhatja már bárki, hogy ő nem is a csontsovány nőket szereti...

2011. dec. 22. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
170-es magassághoz nekem az 55 kiló az ideális.
2011. dec. 23. 06:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az az ideális. Szerintem 170hez minimum 60nak kéne lenni, hogy jól nézz ki. MINIMUM. De 65-67 a legjobb.
2011. dec. 23. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:

"170-es magassághoz nekem az 55 kiló az ideális."

Kedves, Kérdező, látod, hát ez az :)

Sajnos ha a fejben gond van, akkor azt nehezebb "gyógyítani", mint a testet.

2011. dec. 23. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!