Miért tudok ilyen sokat enni? Van valami, ami elveszi az étvágyam, és rosszul leszek a kajától, ha ránézek?
Rengeteget tudok enni, de nem ennyit eszek egy nap, mint ma, általában 1200 kalóriát viszek be+heti 5x edzek konditeremben, és 158cm/46kg vagyok.Ma elkezdtem diétásan étkezni, de csak a reggeli lett az, déltől nagyon sokat ettem. Reggelire ettem 20 dkg natúr joghurtot+10dkg almát.Ebédre ettem 15dkg csirkemellet, 20dkg brokkolit, 10dkg répát, 10dkg rizst, előtte 1 órával meg 50g mogyorót és egy mandarint.És innentől kezdve csak azt írom, hogy miket zabáltam még össze ebéd után.5 db szaloncukrot, 20dkg csokit, 10dkg tiramisut, 80g mandulát, 50g ropit, 15dkg almát, 80g mézes puszedlit, 1 sajtos melegszendvicset(40g kenyér, 1 kockasajt)
Tegnap viszont ennyit ettem össz-vissz: ebédre 12dkg cs.mellet 10dkg uborkával és 10dkg paprikával, edzés után meg 50g fehérjeturmixot. Egyébként nagyon jó érzés volt úgy lefeküdni, hogy alig ettem, de hát cseszhetem..
Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy 1kg zsír is felött ma rám.Karácsonykor, hogy jól érezzem magam, boldog legyek, nem fogok enni semmiből. Mondjuk teljesen mindegy már minden, nem érdekel mit eszek, mit nem, mert elhatároztam, hogy az ünnepek után megölöm magam, mert hát az életem alapból egy nagy szar. Kb még másfél hétig fogok élni.
hát ki nem életunt, most mondd meg? aki okos, annak meg csak rosszabb lesz, mert egyre több rossz dolgot felismer és megért. többek között hogy rengeteg rossz dolgot nem tud kiküszöbölni.
de mi az igazi problémád? hát 15 évesen, azt eszel amit akarsz, semmi gondod sincs csak hogy édesapád külföldön van. vagy valamit nem olvastam? de van enni és innivalód, lakásod, számítógépezel, szerető édesanyád, mit akarsz még? ha csak nincs dolgod, egész nap nincs kedved semmihez, akkor menj barátaidhoz, vagy keress egy harcművészeti edzést aztán lesz valami normális elfoglaltságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!