Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért tudok ilyen sokat enni?...

Miért tudok ilyen sokat enni? Van valami, ami elveszi az étvágyam, és rosszul leszek a kajától, ha ránézek?

Figyelt kérdés

Rengeteget tudok enni, de nem ennyit eszek egy nap, mint ma, általában 1200 kalóriát viszek be+heti 5x edzek konditeremben, és 158cm/46kg vagyok.Ma elkezdtem diétásan étkezni, de csak a reggeli lett az, déltől nagyon sokat ettem. Reggelire ettem 20 dkg natúr joghurtot+10dkg almát.Ebédre ettem 15dkg csirkemellet, 20dkg brokkolit, 10dkg répát, 10dkg rizst, előtte 1 órával meg 50g mogyorót és egy mandarint.És innentől kezdve csak azt írom, hogy miket zabáltam még össze ebéd után.5 db szaloncukrot, 20dkg csokit, 10dkg tiramisut, 80g mandulát, 50g ropit, 15dkg almát, 80g mézes puszedlit, 1 sajtos melegszendvicset(40g kenyér, 1 kockasajt)

Tegnap viszont ennyit ettem össz-vissz: ebédre 12dkg cs.mellet 10dkg uborkával és 10dkg paprikával, edzés után meg 50g fehérjeturmixot. Egyébként nagyon jó érzés volt úgy lefeküdni, hogy alig ettem, de hát cseszhetem..

Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy 1kg zsír is felött ma rám.Karácsonykor, hogy jól érezzem magam, boldog legyek, nem fogok enni semmiből. Mondjuk teljesen mindegy már minden, nem érdekel mit eszek, mit nem, mert elhatároztam, hogy az ünnepek után megölöm magam, mert hát az életem alapból egy nagy szar. Kb még másfél hétig fogok élni.

2011. dec. 21. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5000 kalória szerintem nem sok, 3 szem rizs kb.
2011. dec. 21. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
na jó, mesélj magadról. hol vannak szüleid, mennyi idős vagy, hogy nézel ki, szereted-e a sajtot..?
2011. dec. 21. 20:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Apa az nincs itthon, külföldön dolgozik, de ott is él, csak néha jön haza rövid időre.Anyával élek együtt, de ő szeret nagyon, még egyszer sem veszekedtünk.Egyébként 15éves vagyok.És ha már nekem ez is sok volt,ez a pár év, nem tudom, hogy mi lesz később, mert ennél rosszabb lesz, sokkal többet fogok szenvedni. Tudom, hogy egy pocsék életem lesz később is, és teljesen elment már a kedvem mindentől.Meg életunt is lettem..
2011. dec. 21. 20:24
 14/18 A kérdező kommentje:
És sokszor úgy alszok el, hogy előtte arra gondolok, hogy bárcsak reggel nem ébrednék fel.
2011. dec. 21. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Most már nem azért, de olyan lesz az életed, amilyennek akarod. Ha állandóan rosszkedvű vagy és a halálról fantáziálsz, akkor természetes, hogy ezt vonzod be, mert így állsz hozzá. Ha szomorú akarsz lenni az leszel, ha vidám, akkor az. Ha nem vagy beteg, megvan kezed lábad, látsz és hallasz, van egy szerető családod, akkor nem értem, milyen igazi okod is lenne a panaszra?
2011. dec. 21. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

hát ki nem életunt, most mondd meg? aki okos, annak meg csak rosszabb lesz, mert egyre több rossz dolgot felismer és megért. többek között hogy rengeteg rossz dolgot nem tud kiküszöbölni.

de mi az igazi problémád? hát 15 évesen, azt eszel amit akarsz, semmi gondod sincs csak hogy édesapád külföldön van. vagy valamit nem olvastam? de van enni és innivalód, lakásod, számítógépezel, szerető édesanyád, mit akarsz még? ha csak nincs dolgod, egész nap nincs kedved semmihez, akkor menj barátaidhoz, vagy keress egy harcművészeti edzést aztán lesz valami normális elfoglaltságod.

2011. dec. 21. 21:22
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát unatkozni nem unatkozok, a szabadidőmben edzőteremben vagyok. A legnagyobb baj, hogy nagyon utálom magam, sokan mondták, hogy menjek el pszichológushoz, hátha az segít, de nem hiszem, hogy jobb lenne..
2011. dec. 22. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
végül is, az önutálat egészséges állapot, miért is mennél orvoshoz. akkor ennyi a probléma? utálod magad, és.. ennyi? hát, nem kötelező élni, nem tom én lekötöm magam, nem mintha világ megváltó céljaim lennének, de találok mindig ezt-azt amit meg kell csinálni tanulni.. én nem érnék rá öngyilkosnak lenni. ha te másképp látod.. passz, azért az orvost megnézhetnéd, meg tai-chizhetnél is, ki tudja tényleg tetszene a végén.
2011. dec. 22. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!