Hány g egy átlagos éttermi adag hús? Mondjuk egy rostoncsirke?
Figyelt kérdés
150-200 vagy inkább 200-250?2011. dec. 20. 13:34
1/5 anonim válasza:
a kisebbik. amúgy.. étterem kérdése, miért nem mondod el melyik étterem?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert nem akartam konkretizálni, azért egy átlag éttermi rostoncsirke az kb. ugyanakkora mindenhol, nem hinnám, hogy jelentős eltérések lennének. Csak ilyesmit sose eszem otthon, ezért nincs meg hozzá a szemmértékem, de nem hordok a zsebemben mérlget :)
2011. dec. 20. 14:50
3/5 anonim válasza:
Max. 10-15 deka. Van, ahol kissebnek látszik, van ahol nagyobbnak. Szakácson és a hely üzletpolitikáján is múlik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. dec. 22. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!