Ha a zsírpárnákat szeretném leadni először, milyen típusú testmozgással kezdjem? Norbi Ducitréning? !
Inkabbdietat javaslok.. es sok futast.. :D
ezzel megy le inkabb a zsirparna.. aerobik videokkal is probalkozhatsz de azok inkabb izmositanak..
pusz`
Köszi :) Na,pont ettől tartottam.Imádok mozogni,bááármit tényleg csak futnom ne kelljen :(
Pedig bíztam benne,hogy az aerobik segít rajtam...
Köszi nektek is!Babám születése előtt próbálkoztam "Norbizni" és hatásos is volt,de most jóval több felesleg van rajtam és emiatt az erősítés másodlagos.
Akkor ugrálok egyet. :D
Én erről az oldalról szoktam letölteni(Norbi, Réka, Alexandra vegyesen), és minden nap másikat csinálok végig. Ma reggel például, amíg a baba aludt, a Norbi Kickbox 1.-et csináltam. A terhesség előtt hosszú évekig sportoltam, ezért tapasztalataim alapján olyan, nincs, h' valaki először lefogy, aztán izmosít. A kettő egyszerre valósul meg, és minél jobb az izomtömeged, annál hatékonyabb a fogyás. Attól nem kell félni, h' valaki csak izmosodik, de nem fogy az aerobic-tól. Az izomépítés annyira nem megy gyorsan sajnos. Szóval szerintem heti legalább három, de inkább négy óra edzés kell, eleinte inkább átmozgató jellegű (Ducitréning), aztán jöhet váltogatva a többi, zsírégető program. Ezek nem ugrálósak, hiszen pont a zsírégető tartományban marad az ember. Az egész kulcsa a megfelelő táplálkozás, és a rendszeresség. Inkább mozogj 20-30 percet minden nap, mint két hetente két órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!