Ezek a méretek reálisak?
Magasság:170
Súly:53
Comb:49
Derék:60
Csípő:89
Mell:86
Még diétázok, a combommal egyáltalán nem vagyok elégedett! Narancsbőr nincsen, de akkor sem felel meg.
Oké, ezesetben nem gyanús? Anorexia=testképzavar. Mindkettőtök szerint vékony a másik és jól néz ki, de magatok szerint mindketten zsírdisznók (atyaég) vagytok... Biztos én vagyok a hülye, de én ezen azért elgondolkodnék. De mondok még valamit. Tutira s-es ruhákat hordtok. Szerintetek s-es méretet zsírdisznók, hájpacnik hordanak???
Tudjátok én a helyetekben büszkén mutogatnám magamat mindenféle szórakozóhelyeken, és nem azon gondolkodnék, hogy hogyan tudok még egy kicsit lefogyni a kilógó bordáimból.
Fura ez amúgy,a nők tényleg sohasem elégedettek magukkal. Persze egy 100kilós nőnek ez álom alak lenne ami nekünk van,vagy már sovny kategória. De amikor eljut az ember erre a szintre,akkor még többet akar, a zsírmentes tökéletes szálkás alakot. Mert az embereknek általában semmi nem elég.
Én is bő fél évvel ezelőtt még majdnem 90kg voltam,a fél karomat adtam volna azért hogy egyszer 60-65kg lehessek. De most még ebben az 53kilóbn is találok kifogásokat... :/
Igen! Érdekes valóban, mikor 65kg voltam 55-56 szerettem volna lenni, most az 53 kg-vel sem vagyok elégedett. Sajnos sokszor tör rám "hiszti pánik", hogy kövér vagyok. És gyűlölök farmert hordani, mindig cicanacit hordok. Napi 6x biztosan ráállok a mérlegre.
Nagyon kevés az a pillanat mikor elégedettnek mondhatom magam. Főleg, hogy napi 500-600kcal-t eszem. Maximum!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!