Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek a méretek reálisak?

Ezek a méretek reálisak?

Figyelt kérdés

Magasság:170

Súly:53

Comb:49

Derék:60

Csípő:89

Mell:86

Még diétázok, a combommal egyáltalán nem vagyok elégedett! Narancsbőr nincsen, de akkor sem felel meg.

2011. dec. 16. 11:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hat szerintem meg csini vagy:) De átérzem a problémád..... Hiába mondja más hogy jó....de magadnak nem felesz meg...mint én sem
2011. dec. 16. 16:05
 22/28 anonim ***** válasza:

Oké, ezesetben nem gyanús? Anorexia=testképzavar. Mindkettőtök szerint vékony a másik és jól néz ki, de magatok szerint mindketten zsírdisznók (atyaég) vagytok... Biztos én vagyok a hülye, de én ezen azért elgondolkodnék. De mondok még valamit. Tutira s-es ruhákat hordtok. Szerintetek s-es méretet zsírdisznók, hájpacnik hordanak???

Tudjátok én a helyetekben büszkén mutogatnám magamat mindenféle szórakozóhelyeken, és nem azon gondolkodnék, hogy hogyan tudok még egy kicsit lefogyni a kilógó bordáimból.

2011. dec. 16. 17:09
 23/28 anonim ***** válasza:
inkább xs-eseket, de azok is lötyögnek...
2011. dec. 16. 17:31
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Na! Én vagyok zsírdisznó! 166cm és 55kg :P Ti pont jók vagytok :)
2011. dec. 16. 21:15
 25/28 anonim ***** válasza:

Fura ez amúgy,a nők tényleg sohasem elégedettek magukkal. Persze egy 100kilós nőnek ez álom alak lenne ami nekünk van,vagy már sovny kategória. De amikor eljut az ember erre a szintre,akkor még többet akar, a zsírmentes tökéletes szálkás alakot. Mert az embereknek általában semmi nem elég.

Én is bő fél évvel ezelőtt még majdnem 90kg voltam,a fél karomat adtam volna azért hogy egyszer 60-65kg lehessek. De most még ebben az 53kilóbn is találok kifogásokat... :/

2011. dec. 17. 09:36
 26/28 A kérdező kommentje:

Igen! Érdekes valóban, mikor 65kg voltam 55-56 szerettem volna lenni, most az 53 kg-vel sem vagyok elégedett. Sajnos sokszor tör rám "hiszti pánik", hogy kövér vagyok. És gyűlölök farmert hordani, mindig cicanacit hordok. Napi 6x biztosan ráállok a mérlegre.

Nagyon kevés az a pillanat mikor elégedettnek mondhatom magam. Főleg, hogy napi 500-600kcal-t eszem. Maximum!!

2011. dec. 17. 11:45
 27/28 anonim ***** válasza:
500-600 ? Az elég komoly koplalás. Egyél napi 5ször . Sportolj rendszeresen. Magas fehérje tartalom, alacsony szénhidrát és semmi baj nem lesz. Ilyen hülye "diétákba" bele se kezdj, mert csak ártasz velük.
2011. dec. 17. 12:03
 28/28 anonim ***** válasza:
A betegséget amiben szenvedsz, anorexiának hívják és szerencsére gyógyítható, viszont olyan mellékhatásai lehetnek, amiket már sosem hozol helyre. Kezdve onnan, hogy meddő leszel...
2011. dec. 17. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!