Ezek valós méretek vagy csak kamu?
Figyelt kérdés
szerintetek ezek valós méretek vagy csak kamuk?és ha valósak és én mondjuk kb. ugyanilyen méretekkel(pár centi minusszal) rendelkezek akkor ugyanilyen sovány vagyok???mert én kétszer dagadtabbnak látom magam,és 172-173 cm vagyok 55-55.5 kg-san...
2011. szept. 15. 16:05
1/9 bix válasza:
1:több az utómunka a képeken mint a valós tartalom
2:több a festék a csajon mint amennyit picasso elhasznált életében
3:be van húzva a hasa, az álló képeknél meg takarja egy csomón a keze, gondolom nem véletlenül
4:nem mindegy hogy izmos vagy zsíros. érted én azt mondom hogy jelenleg 110 kiló fölött vagyok. akkor most jó vagy nem?
2/9 anonim válasza:
172 cm és 55 kg szerintem teljesen jó, ne a photoshoppos cicákhoz hasonlítgasd magad, nem léteznek.
3/9 anonim válasza:
Ha 172centisen mondjuk 70kg lennél na akkor is még csak egy kicsi lenne rajtad . Te is lehetsz ilyen mint a csajok a képeken jelszó :"Photoshop"
4/9 anonim válasza:
Én meg azt sem hiszem el,hogy ez a csaj 49 kiló...
5/9 bix válasza:
abban sem vagyok biztos hogy ez csaj
6/9 anonim válasza:
173 cm és 55 kiló nagyon vékony, úgyhogy leszel szíves abbahagyni a rinyálást és örülni a fejednek... :S :S te is nagyon jól tudod, hogy sovány vagy, miért kell a mástól is hallani? Otthon nem mondják elégszer?
7/9 A kérdező kommentje:
nem mondják
2011. szept. 15. 20:25
8/9 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat mindegyiket hasznosnak találtam^^
2011. szept. 15. 20:25
9/9 anonim válasza:
Akkor jó. Mége gyszer: nagyon vékony vagy XD
Amúgy meg az a csaj a képen biztosan több 48 kilónál, csak az ilyen eseményeken divat egy-két vagy három kilót letagadni... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!