Mit ehetnék gyümölcs helyett?
Ha fogyókúráról van szó, mindenki azt hangoztatja, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani. Ez rendben is van, de mi van akkor, ha nem szeretem a gyümölcsöt? Konkrétan az a helyzet, hogy ki sem állhatom a gyümölcsöt. Nem tudom mi történt velem ezen az éven, de fokozatosan az összes gyümölcs "abba maradt ízleni". Először a citrus-félék, majd az alma, körte, eper, dinnye, banán, stb. Most már ott tartok, hogy a gyümit semmilyen formában nem vagyok képes megenni, még a gyümölcsös joghurt is undort vált ki belőlem.
Mit tudnék pl. uzsonnára enni, ami vitamindús, laktat és egészséges? Mivel lehet "kiváltani" a gyümölcsöt?
Zöldséggel.
Vagy itt a sütőtök szezonja.
A gyümölcslé sem megy?
Szerintem ez nem gond.
Itt meg rengetegen azt hangoztatják, hogy a gyorsan felszívódó gyümölcscukor miatt nem ajánlatos a gyümölcs diéta idején.
Én sem viszem túlzásba, talán heti 1x eszem gyümölcsöt.
Paprika, paradicsom, uborka... Amit gondolsz:-)
igen. milyen jó hogy azért vannak akik felfogják a lényeget. én is zöldségeket, főleg a sütőtököt ajánlanám, és persze időnként gyümölcsöt is lehet gyümölcs helyett enni.
vagy lemenni heti 3-4 box edzésre, és a kemény edzéssel teremtett energia hiány miatt lehet tolni a gyümölcsöt. mert senki sem azt mondta hogy rossz az, csak amig fogyni akartok, addig érdemes lenne figyelmet forditani arra, hogy inkább elég fehérjét és esszenciális zsirokat vigyetek be, semmint a gyümölcscukrot.
vitaminokhoz erre az időre meg lehet barátkozni a táplálék kiegészitőkkel. és nincs hosszú i betűm, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!