Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyek azok a zöldségek és...

Melyek azok a zöldségek és gyümölcsök, amelyeket inkább kerülni kell?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy tudom a banánban és a szőlőben sok a cukor, ezért ezekből nem kellene sokat enni.

Krumplit se nagyon, mert az meg szénhidrát. Azért írtam, mert az is zöldség :)

2009. máj. 17. 01:55
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Krumpli szénhidrát? Már elnézést, de az színtiszta keményítő...
2009. máj. 17. 02:42
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Már elnézést, de nem színtiszta keményítő.:) DE! Van különbség egyszerű és összetett szénhidrátok között, ezek lebontása is más, ami a zsíranyagcserét illeti. Röviden: a cukor és a kenyér, meg az alábbi zöldségek nem említhetők egy lapon, CH ide vagy oda.

Bab, lencse, borsó szintén szénhidrátban gazdagok, ajánlatos ezeket délutánig bezárólag enni.

2009. máj. 17. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Még vmi: a szénhidrát KELL! Nélkülük sem működik a test (agy, cukorháztartás, stb..) , de nem mindegy mit és mikor eszünk belőle.
2009. máj. 17. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
bocs, de a keményítő is szénhidrát....
2009. máj. 17. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
"bocs, de a keményítő is szénhidrát" --> akkor épp be is bizonyítottad, hogy nincs értelme a 90 naposnak :)))))
2009. máj. 17. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
nem is mondtam, h van értelme :). de a keményítő egy összetett szénhidrát. vegyészként nem hagyhattam ki :)
2009. máj. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!