Melyek azok a zöldségek és gyümölcsök, amelyeket inkább kerülni kell?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 00:17
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom a banánban és a szőlőben sok a cukor, ezért ezekből nem kellene sokat enni.
Krumplit se nagyon, mert az meg szénhidrát. Azért írtam, mert az is zöldség :)
2/7 anonim válasza:
Krumpli szénhidrát? Már elnézést, de az színtiszta keményítő...
3/7 anonim válasza:
Már elnézést, de nem színtiszta keményítő.:) DE! Van különbség egyszerű és összetett szénhidrátok között, ezek lebontása is más, ami a zsíranyagcserét illeti. Röviden: a cukor és a kenyér, meg az alábbi zöldségek nem említhetők egy lapon, CH ide vagy oda.
Bab, lencse, borsó szintén szénhidrátban gazdagok, ajánlatos ezeket délutánig bezárólag enni.
4/7 anonim válasza:
Még vmi: a szénhidrát KELL! Nélkülük sem működik a test (agy, cukorháztartás, stb..) , de nem mindegy mit és mikor eszünk belőle.
5/7 anonim válasza:
bocs, de a keményítő is szénhidrát....
6/7 anonim válasza:
"bocs, de a keményítő is szénhidrát" --> akkor épp be is bizonyítottad, hogy nincs értelme a 90 naposnak :)))))
7/7 anonim válasza:
nem is mondtam, h van értelme :). de a keményítő egy összetett szénhidrát. vegyészként nem hagyhattam ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!