Fontos! Mit tegyek, ha meg akarok szabadulni tőle?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék magamnak kockás hasat, de van rajta nem sok, kb 3-4 kiló felesleg (gondolom zsír). Heti 2x boxolok, 2 alkalommal pedig kondizok, futással egybekötve. Miket szabad ennem, hogy ez az úszógumim lemenjen és mennyi ideig kb? Most állandóan zölséget eszek, meg csirke mell és tőke hal húst. 1 hete határoztam el, hogy ezt megcsinálom. Mennyi lehet az én átlagosan bevihető kalóriamennyiségem, zsír és szénhidrát mennyiségem? Köszi!!2011. dec. 9. 20:09
1/6 anonim válasza:
Ezt adatok nélkül még Nostradamus sem tudná megmondani...
2/6 A kérdező kommentje:
177 centi, 66 kiló férfi vagyok de mikor jól néztem ki (értsd kockás hasam volt meg ilyenek), akkor 62 voltam. Ez egy éve volt, azóta nem sportoltam semmit, de most újra olyan szeretnék lenni mint régen. Légyszi senki ne jöjjön azzal, hogy nekem 77 kilónak kéne lennem meg stb.
2011. dec. 9. 20:37
3/6 anonim válasza:
Hát ezen igen elgondolkodtam. Te férfi vagy? Illetve férfi akarsz lenni? 62 kg-al? Hát hallod...én nőként mondom azt, hogy nem lennék együtt egy 62 kg-os "férfi"-val, mert elfújja a szél.
Miért van az, hogy a férfiak pálcikák akarnak lenni?
4/6 anonim válasza:
Ezzel a magassággal és súllyal azonnal építs fel inkább 20 kg izmot, ha férfias akarsz lenni. Ha esetleg homo vagy (ami nem baj ha az...szúval nem fikázásból mondom) akkor nem gáz ha 66 kg vagy, mert ott tényleg a női alkat a divat, ahogy látom.
5/6 anonim válasza:
Fel tudnál emelni egy 66 kg-os nőt? Vagy majd a menyasszony emel át téged az esküvőn a küszöbön? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Járok konditerembe, ott pedig ilyen 50-60 kilókkal szériázok egyelőre, de csak 2 hónapja kezdtem. Egyáltalán nem függ össze az erővel az, hogy hány kilós vagy. Már nem úgy van, mint régen, hogy a kövér férfiak voltak a kedveltek (rajtuk nyilván több izom is van), mert az arra utalt, hogy gazdag és van pénze kajára. Pl. az én csoporttársaim legnagyobb része a vékonyabb, szálkás fiúkat kedveli, de nem is elsősorban a kinézet számít, hanem a jellem is pl. Azért homo nem vagyok xD kikérem magamnak, én jól nézek ki, a testsúly alapján nem lehet ítélni :)
2011. dec. 10. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!