Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki kövérebb, annak is...

Ha valaki kövérebb, annak is lehet felülésezni-e?

Figyelt kérdés
80-82kiló vagyok,igaz nem mind a hasamon,inkább a combomon van sok felesleg.. amúgy 165cm vagyok.már diétázom,azt szeretném megtudni,hogyha sok felülést(napi 500-600) csinálok,azzal lemehet a hasam?nem olyan nagy hasam van,ha behúzom szinte alig látszik,de ha ülök akkor azért van... meg nem vagyok valami vékony lány,elég erös csontom van. ehez meg 80kiló...rettentö sok.de ahogy írtam már fogyozom,szoval ezzel lemehet a has?vagy ezzel télleg csak izmosítanám és akk nagyobbnak tünne?
2009. máj. 15. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
ha hasizom gyakorlatokat csinálsz akkor értelemszerűen a hasizmod fog nőni. a zsírszövet és az izomszövet különbözik, tehát ettől még ott lesz a zsír. Elenben ajánlatos hasazni, mivel egy fontos izom. De nem csak az egyetlen, és ha nincs meg diéta meleltt a sportolás, akkor a diétád sem sokat fog érni (ha egyáltalán táplálokzás tekintetében jó-e az a diéta)
2009. máj. 15. 19:29
 2/3 anonim válasza:
Természetesen lehet felülésezni!Nekem a hasamon van egy kis felesleg s tavaly szeptemberbe határoztam el hogy minden nap felülésezek! A mai napig csinálom ! Eredmény: a hasam is lentebb ment és izmosodott is! Az hogy az izom növekszik jobban vagy a zsír felesleg csökken az a gyakorlattól függ.Sajnos a zsírégetés 45 perc után kezdődik el!:( De kitartás és hidd el! Az eredmény meglátszik majd! Jah és én még szoktam használni garnier bőrfeszesítő testápolót! Valamint vannak különböző zsírégetést elősegítő krémek amiket kozmetikában,drogériákban tudsz megvenni ;) Remélem hatásos lesz az edzés igaz hogy nagyon sok akarat erő kell hozzá de megéri ;)
2009. máj. 15. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

1. A hasad diétától fog lemenni.

2. Erős csontozat nincs, ez csak kifogás a kövérségre.

3. A fekvőtámasz nem "zsírégető" gyakorlat.

4. Aerob gyakorlatok heti 4X60-percben a "zsírégető".

2009. máj. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!