Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal lehet ebben a...

Hány kcal lehet ebben a Lidl-es tejes kókuszkrémben?

Figyelt kérdés

Lidlen vettem,de sajna nincs ráírva semmi :( Kb hány kcal lehet 100 grammja? 500-600kcal talán?

Amúgy ez valami isteni finom,ilyen finomat még nem ettem,simán veri a (igazi) nutellát! :D

[link]

Még szerencse hogy csak most lehet kapni,és nem állandóan,mert igen nagy bajban lennék XD

2011. dec. 1. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

cukorral és aromákkal olyan ízeket elérnek, amire repülnek az emberek mint darázs a húsra.

de meg is van az eredménye..

100g cukor = 410kcal

100g zsír = 900kcal

a mogyorókrém a kettő keveréke, kb. a 600kcal jó tipp.

2011. dec. 1. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Na igen :/ Sajna a kókusz a gyengém,kókusz jöhet bármiből, de sajnos nem bármennyi :(

20grammonként megeszegetem majd,úgy nem vészes,holnap meg palacsintába teszem,fúú mennyei lesz :D

2011. dec. 1. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
hogy állsz magával a gyümölccsel? úgy is szereted?
2011. dec. 1. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Még kiskoromba kóstoltam,de úgy emlékszek elég keserű.
2011. dec. 1. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

mindegy.. jah, nem poénból írtam az aromákat meg a cukrot.

hát, azért próbáld meg talán c-vitaminnal és kókusszal, mint kókusz dió pótolni az ilyen finomságok iránti igényedet, de ez csak ilyen egészség centrikus megközelítés, biztos sokat hallottad már, úgy hogy nem is irkálnék többet róla.

2011. dec. 1. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy lényegében ezekben nem is kókusz van,hanem mindenféle aroma stb stb. Na de,finom :)
2011. dec. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!