Fiatal lány vagyok; BMI-m átlagos, haskörf: 79; csípő: 96. Kissé tehát zsírpárnás, gömbölyű, kerek, a hasam; én most hájas, kövér vagyok?
akkor főleg ajánlom amit korábban írtam.
az élet nem áll meg egy hülye miatt, ezt ne feledd még ha éppen ez rosszul esik sem.
Nem a felesleg az undorító, hanem az ilyen ember.
Aki azt írta, megérti a srácot... Nem kell, hogy mindenkinek tetsszenek a teltebb lányok, de nehogymár ruhában ne lássa az ember a másik alkatát, most vagy bejön, vagy nem, azért nagyjából ki lehet következtetni, mit rejt a ruha. És attól, hogy nem 90-60-90 valaki, még nem azt jelenti, hogy nem ad magára.
Mellesleg a 96-os csípőméret az rohadtul átlagos, nem kövér (M-es méret konkrétan...) a 79-es haskörfogat nem tudom, hogy köldöknél, vagy alhasnál van mérve, bár nem sok jelentősége van a kérdés szempontjából...
Kérdező, több önbizalmat, és ilyen selejtekre ne pazarold az idődet, mint ez a f@szjancsi, találsz normális embert, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és nem hagy el azért, mert ruhában nem látja azt, amit anélkül igen (ez nagyon gyenge duma...)
Nyugi, bármennyire sovány vagy, ha kövérnek látod magad, akkor úgy fogod látni, még ha fogysz is.
A srác egy bunkó, és mint már írták előttem, impotens. Nem a te hibád.
Ha megnyugtatlak, az én BMI-m meg átlagos határa (17,5) mégis van pocim.
Ha nagyon zavar, tornázz kicsit, de felejtesd el hogy bármi bajod lenne!
Csak akkor foglalkozz vele, ha téged zavar. Egyébként ne!
A strandra nyugodtan kimehetsz. Legalább látod, hogy milyen a konkurencia. :)
Attól függ,hogy milyen a hasad.Ha undorítóan hájas,akkor fogyjál,de ha egy picit kerek,az nagyon szexi tud lenni :D
De persze sok mindenkinek a laposabb has a nyerő :)
ja és a 96-os csípő épphogy átlagos tán a nőknél 98-ig számít átlagosnak(a férfinál 102cm körül van)
ha rondának,nem feszes a hasad,akkor erősíts rá és pár centit adjál le belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!