Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fiatal lány vagyok; BMI-m...

Andy kérdése:

Fiatal lány vagyok; BMI-m átlagos, haskörf: 79; csípő: 96. Kissé tehát zsírpárnás, gömbölyű, kerek, a hasam; én most hájas, kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Egy fiú otthagyott az ágyban emiatt, aktus előt. Nem merek kimenni a strandra, szégyellem a hasam. Egy kis felesleg tényleg ennyire undorító?
2011. dec. 1. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

akkor főleg ajánlom amit korábban írtam.

az élet nem áll meg egy hülye miatt, ezt ne feledd még ha éppen ez rosszul esik sem.

2011. dec. 1. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a felesleg az undorító, hanem az ilyen ember.

Aki azt írta, megérti a srácot... Nem kell, hogy mindenkinek tetsszenek a teltebb lányok, de nehogymár ruhában ne lássa az ember a másik alkatát, most vagy bejön, vagy nem, azért nagyjából ki lehet következtetni, mit rejt a ruha. És attól, hogy nem 90-60-90 valaki, még nem azt jelenti, hogy nem ad magára.

Mellesleg a 96-os csípőméret az rohadtul átlagos, nem kövér (M-es méret konkrétan...) a 79-es haskörfogat nem tudom, hogy köldöknél, vagy alhasnál van mérve, bár nem sok jelentősége van a kérdés szempontjából...

Kérdező, több önbizalmat, és ilyen selejtekre ne pazarold az idődet, mint ez a f@szjancsi, találsz normális embert, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és nem hagy el azért, mert ruhában nem látja azt, amit anélkül igen (ez nagyon gyenge duma...)

2011. dec. 1. 22:46
 13/17 Elenaaa válasza:
100%

Nyugi, bármennyire sovány vagy, ha kövérnek látod magad, akkor úgy fogod látni, még ha fogysz is.

A srác egy bunkó, és mint már írták előttem, impotens. Nem a te hibád.

Ha megnyugtatlak, az én BMI-m meg átlagos határa (17,5) mégis van pocim.

Ha nagyon zavar, tornázz kicsit, de felejtesd el hogy bármi bajod lenne!

2011. dec. 5. 18:05
 14/17 anonim válasza:

Csak akkor foglalkozz vele, ha téged zavar. Egyébként ne!

A strandra nyugodtan kimehetsz. Legalább látod, hogy milyen a konkurencia. :)

2011. dec. 27. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Dehogy , ne foglakoz ilyen bunkókkal!
2011. dec. 27. 20:27
 16/17 anonim válasza:

Attól függ,hogy milyen a hasad.Ha undorítóan hájas,akkor fogyjál,de ha egy picit kerek,az nagyon szexi tud lenni :D

De persze sok mindenkinek a laposabb has a nyerő :)

2011. dec. 28. 23:57
 17/17 anonim válasza:

ja és a 96-os csípő épphogy átlagos tán a nőknél 98-ig számít átlagosnak(a férfinál 102cm körül van)

ha rondának,nem feszes a hasad,akkor erősíts rá és pár centit adjál le belőle :D

2011. dec. 28. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!