Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kivi és a narancs sebeket...

Kivi és a narancs sebeket okozott a nyelvemen, másnál is volt már ilyen?

Figyelt kérdés
felvágtam a kivit és a narancsot is, egy tányérra raktam őket, és kb 10perc múlva elkezdtem enni, az utolsó falatoknál azt éreztem, mintha valami nagyon nagyon csípne, nem értettem, hogy mi benne az erős.. aztán próbáltam enni valamit, iszonyatosan fájt mire megrágtam, tükörbe néztem, és láttam, hogy sebes a nyelvem oldalt.. mi lehet ez?
2011. nov. 29. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult. De csak a kiwivel eddig.

Attól még néha a torkom is úgymond 'viszket'.

De általában sebes lesz tőle a nyelvem.

2011. nov. 29. 17:29
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor a kiwitől van? de hogy hogy? igaz, most egyszerre vagy 6-ot megettem az egy naranccsal együtt, de mikor 1-2-t ettem, akkor nem volt gond.. nem is értem, hogy mitől lesz sebes a nyelvem..de nagyon fáj.
2011. nov. 29. 17:33
 3/3 Colix válasza:
szerintem van köze A kettönek egymáshoz, azy javaslom ne edd egyszerre többet és HA kivit eszel az legyen érettebb mert az nem marja fel a nyelvet annyira.
2013. febr. 12. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!