Hogy tundék a mellemböl fogyni, hogy ne lógjon utána?
Ha azt vesszük, hogy ha fogysz, bár a testsúlyod ideális, pláne ekkora magasságnál, még ha van is rajtad felesleg, szeintem nem sok, akkor diétáznod sem kell sokat. HA így teszel elvileg a melledből is adsz le ugyebár, tehát összébb megy, és ha nem túl drasztikus a fogyás, akkor feszesebbek lesznek. Ez persze csak elmélet, genetika is közrejátszik itt.
Diéta, és súlyzós edzés, + aerob edzés, amíg a testzsírod ideális nem lesz.
Szia,
Szerintem nagyon szerencsés alkat vagy, én a 172 cm -hez 56 kg-san már annyira kákabelűnek számítottam, hogy mindenki azt hitte anorexiás vagyok.Persze az 56 kg-hoz no mell.Szóval nemtudom milyen a testalkatod pontosan, de élvezhetnéd picit a tökéletes alakodat ráérsz még azzal foglalkozni, hogy mi lessz ha lóg.Nem azt mondom, hogy nem jó megelőzni, de vajon meg lehet?Hidd el nagyon szexy a nagy mell, próbáld elfogadni és igenis jön a jóidő a szépet meg kell mutatni :oD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!