Mit csináljak? Nem fogyok. Elegem van!
Eggyütt érzek veled mert én is 172cm vagyok csak én 66kiló:(
a mellem kicsi a fenekem és a combom nagy és vastag
1 hónapig futottam minsden mellette kevesebbet ettem egy rohadt kilót nem fogytam.
Most tartok ott én is hogy akkor koplalás akár ki akármit mond
utolsó vagyok eléggé le lettem pontozva pedig csak azt írtam hogy én hogyan próbálkoztam
msn címem EVICA1988@hotmail.com
Figyeljél már! Ha fogyókúrázni akarsz akkor ne a nassoláson járjon az eszed. Küld vissza magad az utcára hét-tizennégy napra, és gondolkodjál. Mond ezt magadnak (lehet ismered): ,,Hány éve is nassolok? Öt? Akkor kibírok még 2 hetet"
Törvényszerű, hogy a változás fáj!!
Kérdezek tőled valamit: Milyen érzés rabszolgaként élni? Szerinted miért van szükség vesztesekre? (nassolás)
Mi az erősebb? Az akarom és a kell, vagy a szeretném és a lehet??
Vagy mi a fontos? Az ÚT VAGY A CÉL? (Fogyókúra felé)
Itt nem mondogatni kell bármit, vedd rá Magad, ember vagy, ha más megcsinálta te mért ne tudnád? Ezt komolyan kell venni, nem csak a nassolásra kell gondolni meg mondogatni a dolgokat!!
Ha a nassolás, és az egészségtelen életmód mellett döntesz akkor legyél kemény és vállald a következményeket is!
És akkor ne jöjj ide nyavajogni, hanem menjél a tv elé és nassolj.
Remélem nem írtam semmi durvát, de hidd el, ilyenkor ez kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!