Nem bírom. Nekem ez nem megy. Sose fogyok le. Elegem van. Mi lesz így?
Mi az amit nem bírsz, mivel próbálkoztál?
Nem próbálkozni kell, hanem életmódot váltani, először a fejedben rendbe tenni a dolgokat. A következő fontos dolog a kitartás. És hogy ne várj csodát. A változásért tenni kell.
Ha megírod, mit szeretnél, mit csináltál rosszul, itt sokan segítenek.
Írnál magadról valamit?
hány centi vagy? hány kiló? milyen pontosan az a jó étrend? sport?
Egész eddig minden kísérletem befulladt nekem is egy-egy nagy zabálástól. Mióta tényleg jó az étrendem, azóta nem tör rám a falánkság, mert eszem igazából mindent, amit szeretek, persze mértékkel, és nem ok nélkül megszokásból, hanem csak akkor ha nagyon kívánom.
A tegnap estém pl. megcsúszott, elmaradt a vacsim mert álmosabb voltam, mint éhes, úgyhogy ma tuti eszem valami desszertet az ebédhez, vagy elé egy gyümölcsleves;)
Eddig tudtam magam tartani, de már előre elterveztem, hogyha rámtörne a meghalok három tábla csokiért, és egy zacskó chipsért, akkor meg fogom enni. Na bumm. A lényeg, hogy ilyenkor nem az van, hogy jajj istenem elrontottam, mostmár mindegy, hanem az, hogy előfordult, nincs semmi gond, másnaptól megy tovább minden mintha mi sem történt volna.
Nem az egy-egy étkezésnyi rossz kajától híztunk el, hanem a folyamatos helytelen táplálkozás és a rossz szokásaink miatt.
Ezeken kell változtatni, és akkor becsúszhat egy kis baki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!