Igaz hogy a pöttyös túró rudiban kevesebb kalória van mint a z update 1-es-ben?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 16:50
11/19 anonim válasza:
Szerintem azért az is fontos,hogy en édesítőszeres vackokat együnk
12/19 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok, lefelejtettem, hogy az általam írt adatok a Pöttyösre vonatkoztak:-D
13/19 anonim válasza:
Az sem mindegy ám, milyen édesítő :-) Aszpartám, vagy valami természetes alapú. Van különbség, bár én konkrétan nem tudom, az update túró rudi melyikből készül:)
14/19 anonim válasza:
Emlékeim szerint fruktózzal van, ami gyakorlatilag ugyanúgy cukor...
15/19 anonim válasza:
Aczél!
Igaz az, hogy a fruktóz gyakorlatilag cukor? És ha norbis sz^rt eszem attól meghalok mert annyi mesterséges cucc van benne? Írj privit! <3
16/19 anonim válasza:
Kedves John Doe, igen a fruktóz is cukor.
és a halál az élet szerves része. mondhatni, amíg az élet csak egy állapot, mindenki előbb-utóbb tovább lép ezen a sokszor kellemetlen stádiumon.
17/19 anonim válasza:
Az update módszer nem a kalóriaszámolgatásra épül,hanem a csökkentett szénhidráttartalomról... javaslom, a szénhidráttartalmat hasonlítsd össze...
18/19 anonim válasza:
ha zsírral vagy fehérjével hizlalja magát valaki, ugyan úgy kövér lesz.
persze hogy kevesebb ch van benne: teleb@sszák édesítő vegyszerrel. legyenek büszkék rá.
19/19 anonim válasza:
"ha zsírral vagy fehérjével hizlalja magát valaki, ugyan úgy kövér lesz."
Igen, de ez sokaknak nem esett még le...
Fehérjével, zsírral is meg lehet haladni a napi kalóriabevitelt. És nem is nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!