Valaki próbálta már? Vélemény?
Étrend 7 napra
1. nap: Csak leves és gyümölcs fogyasztható, kivéve banán. A görög- és sárgadinnyének legkevesebb a kalóriaértéke.
2. nap: Csak leves és zöldség ehető, gyümölcs nem. Friss vagy konzervzöldség, kivéve: szárazbab, borsó, kukorica. A levelesek a legjobbak: saláta, kínai kel.
Vacsorára egy nagy, héjában sült krumpli, vajjal.
3. nap: Leves, gyümölcs és zöldségféle (krumpli tilos). Annyit lehet enni ezekből, amennyit kívánunk.
4. nap: Leves, gyümölcs, lehetőleg sovány tej.
5. nap: Leves, 20 dkg marhahús, 6 paradicsom vagy paradicsom ivólé, legalább 6–8 pohár víz.
6. nap: Leves (legalább egyszer), 2–3 szelet marhahús, zöldségféle (krumpli tilos), és saláta.
??
Valaki próbálta már? Vélemény?
Kategória: Fogyókúrák - Egyéb kérdések
Valoban nagyon jo, viszont a konzerv helyett vagy friss, vagy fagyasztott vagy pedig szaraz legyen az alap.
Levesek kozul a kaposzta, spenot is nagyon jo, mivel van tisztito hatasa, s itt ez a lenyeg, es olcsobb is, tehat nem fog a kinai kel csodat muvelni.
A hejaban sult krumlit lehet joghurttal, es gyogyfuvel izesiteni, en kakukkfuvel, kaporral szoktam, s finom.
A marhahus melle parolt rizst lehet, nem hizlal.
Hát mit ne mondjak, ehhez a kategóriához se nagyon tartozik... úgy értem, ez minden, csak nem fogyókúra/diéta/étrend. Egész egzaktul megfogalmazva: a szervezet éheztetése.
Hol a reggeli? Hol a vacsora? És nem utolsó sorban, egy hétnapos diétában, úgy tudom, hét napig diétázik az ember... ha jól látom, ez csak 6.
Ajh, te jó ég, most írjuk le 23463345667. alkalommal is, hogy hogyan KELLENE fogyózni? Tudod mit, nem.
A te kérdésed az volt, hogy mi a véleményünk erről. Hát az én véleményem nem lenne szalonképes, szóval inkább csupán azt mondom, hogy ez >!nagyon nem jó!<
(A 75 százalékosnak meg egy elképesztő nagy piros kéz.)
próbán kívül: fehérjehiányos táplálkozás.
plusz mennyiségi éhezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!