Mennyire lehet levékonyítani a derekat?
Találtam róla még pár info-t...
Szerintem ezt kihagyom az életemből.
pedig ez egy igazi életérzés.
amúgy ha elég figyelmes az ember, akkor 3. megnézésre (legalábbis nekem ennyi kellett) tényleg fel lehet fedezhető hogy ez egy művészfilm.
én 7,5/10-re értékelném, nem tudom IMDB-n milyen a megítélése..
arról nem mesélek hogy milyen volt nővel nézni, mert már erősen személyes téma. nem egyedül néztem ám meg 3x, társasággal. ő volt az egyik.. :D
rizs.. a barna rizs biztos lassabban emésztődik/szívódik fel mint a burgonya. én megelégszem annyival, hogy aki érti miért jó a rizs az tudja, a japók pedig addig nem voltak cukorbetegek amíg a rizst ették. amúgy a krumpli sem rossz.
most néztem, a krumpliban még több rost is van. talán egyszerűen a rizs közelebb áll a testünkhöz, mint a krumpli ami egy óceánnal arrábbról származik.
én ugyan úgy eszem krumplit mint rizst, tehát nem tartom jobbnak egyiket a másiknál. bár ez már személyes viselkedés és nem sok köze van az élelmiszertudományhoz.
de remélem találsz valakit aki tud jól válaszolni erre.
Kösz. Csak mert itt folyton azt olvasom, hogy rizst lehet, de a krumlitól óvakodjunk, mint a sötét oldaltól:) Pedig én naaagyon szeretem. Főleg héjában sütve.
Azért kiváncsi lennék rá, hogy a nők hogy viszonyultak a filmhez, de ez azt hiszem, nem a megfelelő hely. Esetleg tedd ki kérdésbe.
nem neked kéne kitenni?
bírta. kíváncsi volt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!