Van kedvetek velem fogyózni?
Figyelt kérdés
Ma kezdem a fogyókúrát. 77 kg vagyok és 165 cm, szóval kb. 15 kg mínusz a cél.
Alapelvek:
Napi mozgás! Eddig sajna szinte semmit nem mozogtam, így akármennyi sikerül, haladás lesz! Egyébként Réka 20 perceseket szeretnék!
Minél kevesebb szénhidrát bevitel és semmi édesség!
Sok-sok gyümölcs!
Szerintem ezek tarthatóak, ha van kedvetek, tartsatok velem!
2011. nov. 21. 09:55
11/16 anonim válasza:
15 kg-t mindenképp :) ma Rékáztam én is ... Ettem egy szendvicset délben csirkesalátát ettem . Este pedi kefirt fogok enni és tornázom is egy kicsit :)
12/16 A kérdező kommentje:
Nyitottam a netboard fórumon egy Fogyjunk együtt! témát! Próbáljatok meg csatlakozni, ott könnyebben tudnánk dumcsizni!Itt a link, remélem jó (nem vagyok nagy számítógépmókus): [link]
2011. nov. 21. 16:53
13/16 anonim válasza:
én is szeretnék, 2 hét alatt fogytam rékára 3 kilót, még -5 kg jól jönne:)
14/16 anonim válasza:
Na sok sikert mindenkinek :) Én is tornáztam tegnap Rékára azért izomlázam elég rendesen van.. :) remélem elérjük a célt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!