Szerintetek milyen arány a 165 centiméter és az 50 kiló?
Most én is ilyen vagyok 26 évesen. 165 cm és 50-52 kiló között mozgok.
Szerintem, hogy ez milyen egy adott emberen, sok mindentől függ. Én 60 kg-ról fogytam le a nyáron ennyire, de még így is nagynak látom a fenekemet és vastagnak a combomat. :(
Ettől függetlenül a súlyommal meg vagyok elégedve, szeretném tartani, de nagyon jó lenne az alakomon változtatni.
Szóval a lényege az egésznek, hogy az alak nem a súlytól függ, de szerintem ilyen paraméterekkel nagy gondod nem lehet. :)
szia!
én 15éves vagyok:50-52kg és 165 cm
május óta fogytam le koplalással 62kg-ról 48ra,de azóta már hiztam,mindenki azt mondja,hogy vékony vagyok,pedig teljesen nem..énis igy érzem hogy sok a zsir rajtam,vagyis felül a mellem alatt kinn vannak a bordáim,de az alsó hasam meg a belső combomon akkora nagy hájréteg van..:S
13. válaszoló voltam.
Én azóta tovább fogytam 46-47 kilóra.
Kicsit javult az alakom, de még mindig aránytalan az alsótestem a felsőtestemhez.
Combom vékonyodott, de nem lett teljesen csinos, a hasam néha nagyon fel tud puffadni (különösen, mikor készül megjönni), de alapból már lapos.
Lejjebb nem tudok és nem is akarok fogyni, szóval be kell látni, hogy tökéletes alakom sosem lesz. :(
Szóval, mint látod, nem a kilókon múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!