Ez fogyókúrásnak, milyen limonádé "összetétel/arány"?
25g kristálycukor
35ml citromlé
+Rá fél liter víz.
Ez jó, vagy sok a cukor/kevés, vélemények/tapasztalatok érdekelnének, előre is köszi!
Aki fogyózik, ne igyon limonádét cukorral.
Ha édesítővel nem megy, legalább mézzel csináld, vagy idd magában!
Én szeretem a sima citromos "limonádét" is, csak szokás kérdése.
A másik: a citromlé ne legyen a bolti "citromlé", ki tudja, mi van benne. A fogyás alatt sok méreganyaggal kell megküzdenie a szervezetednek, ne terheld még többel! Igyál frissen facsart citrommal készült limonádét.
Az igazi citrom nem fog rontani a vízen, de a citromlé és a cukor igen. Én nem fogyózom, de sem cukrot, sem citromlevet nem teszek a limonádéba.
Mézet, citromot és friss reszelt gyömbért igen.
És még valami: fogyókúra alatt is meg lehet inni fél liter limonádét mézzel. DE NEM minden nap! A méz is ugyanúgy hízlal.
Cukor és a méz is hízlal.
Én így csináltam míg fogyóztam:
Egy liter bubis ásványvízbe dobtam 10-15 db édesítő tablettát (ízlés szerint) és annyi citromlevet amilyen savanykásan szereted. Hasonló íze lesz mint az olcsóbb citromos üdítőknek, amik édesítősek.
Azért bubis vízzel csináltam, mert a tabletták a pezsgésben hamar feloldódnak.
Akkor már leírom én is, hogy ittam múltkor.
Volt itthon (gyógyszertárban lehet kapni egyébként) aszkorbinsav port (sima C-vitamin), azt raktam a vízbe, másfél literbe 1 teáskanál és folyékony alapú édesítőszert.
Jó citromos íze volt:-)
Beszéltem anyuval reggel, hogy hozzon édesítőszert, mondta hogy hoz.
Most meg hazajöttem, kérdezem hozott-e, mondta hogy nem, elfelejtette, aztán megkérdezte hogy az meg minek?(JA, és nem azért nem veszek én, mert lusta vagyok, hanem mert kb. 200 forintom van :S)
Amúgy köszi a tippeket! :D
Még mit ihatnék fogyókúra alatt? Én nem tudok vízen+tejen+limonádén élni, legalábbis nagyon kétlem.DE büszke vagyok magamra, 2010.dec.31-e este fogyasztottam utoljára kólát :)
Teát szintén édesítővel nyugodtan ihatsz.
Egyébként a cukormentes üdítőitalokat nagyon ellenzik, mert tele van mindenféle mesterséges sz*rral (igaz is mondjuk), de fogyás szempontjából nem befolyásol, én pl szoktam inni.
Max. 300 forint egy édesítő tabletta. Kérsz anyukádtól párszáz forintot, azt tán odaadja és elmész a boltba. :)
Minek? kérdésére pedig mond hogy vigyázol az alakodra, kevesebb cukrot szeretnél fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!