Víz nap? Mit gondolsz?
Nem, nem csinálom a 90 napos diétát :D
Kacal számolgatok és gondoltam hogy holnap semmi dolgom otthon leszek csinálnék egy víz napot méregtelenítés céljábol!! hogy kitisztuljon az emésztő rendszerem tudom hogy most azt fogjátok írni hogy 1 naptól ne várjak csodát.4-5 liter szénsavmentes vizet kell meginnom? vagy inkább 6-tot? Lé bölytnél olvastam hogy van valami máj pakolás vagy mi, hogy ezt a melegíthető párnát? teszik a mályra ezt hogy kell csinálni? milyen meleg legyen mennyi ideig kell rajta hagyni?
A víznaptól semmi bajod nem lesz, csak arra vigyázz, hogy utána ne falj fel mindent, mert tuti éhes leszel.
6 L víz? Szét akarsz pukkadni??? Ennyit nem lehet jóízűen meginni, ha meg megerőszakolod magad, akkor nem ér az egész semmit.
Májpakolás? Ez is valami új?? Hol olvastad? szerintem néphüly.ítés nem más. A májad nagyon jól tudja tenni a dolgát ha nem nehezíted meg neki a rossz ételekkel... ilyen a cukoros/édesítőszeres ételek, italok, finomlisztes dolgok. Ha ezeket elhagyod első lépésként, már fellélegzik a májad. Nem szabad drasztikusan beavatkozni a tökéletes szervezetbe, csak kárt tehetsz...
6 litert azért írtam fórumon olvastam hogy van aki 6-7 liter vizet is meg iszik ilyenkor :)
"Inni kell sokat, nekem 5-7 L az aznapi fogyasztásom,,
Köszönöm a linket. Elolvastam és közben jókat mosolyogtam.
Nem igazán vagyok oda ezekért a cikkekért, amik nélkülöznek mindenféle igazolást, csak valami népi gyógymódra kenik az egészet.
Nézd, ártani nem árthat, de arra figyelj, hogy mivel a cikk szerint a pakolás előhozhat dühöt, elfojtott dolgokat, lehetőleg akkor csináld,amikor egyedül vagy otthon:)
Én vallom hogy ha egészségesen étkezel, friss alapanyagokból készíted el őket (isteni csak rá kell érezni az ízére az egésznek), akkor nem szükséges ilyen drasztikus méregtelenítéseket csinálni. Az, hogy itt néhány ember olyan "zöldségeket" ír, hogy 7lityit megiszik, hát én ennyi folyadékkal már elmeheténk bólyának a Balatonra, mert akkora lennék tőle. Sokan mindenfélét mondanak ez vált be az vált be....hiszi a piszi...
Egy válik be ha józan vagy, és képes vagy mérlegelni, valamint OKOSAN étkezni. Én most ettem céklafasírtot....pl. ez is egy csodanövény...
Vannak neked méregtelenitő szerveid.A munkájukat azzal sgeitheted a legjobban ha megfelelő minőségü és mennyiségű tápanyagot veszel magadhoz,és mozogsz eleget.
Azzal,hogy koplalsz egy napot és vedeled a vizet mint a görény semmi nem fog történni.Az emberek többségének fogalma sincs mik azok a méreganyagok,és hoyg tudnak kiürülni,de nagyon szeretik az ilyen méregtelenitéses hülyeségeket nyomatni..
nem nők lapja,meg haosnló forrásokból kell tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!