Zsírégető alapleves tapasztalatok?!
A káposztalevesre gondolsz?
Brutális.
"zsír csak nagy hő hatására és, illetve a sejtjeidben. ha mást hallottál, akkor át akartak verni, fogyasztóvédelmi hatósággal lehet tárgyalni."
szerinted én ezt hazugságból írtam?
ebbe nem akartam belemenni, amikor azt írtam hogy ez elég nagy általánosítás, oda írhattam volna hogy ezért természetesen az általánosítások jellemző hibáit is magában foglalja.
lehet, hogy zöldséglevessel energiahiányt lehet teremteni, lehet hogy egészséges növényi részeket be tudunk vinni, de A) túl nagy energiahiány a szervezet védő (tartalékoló) mechanizmusait hívja csak életbe B) esszenciális amino- és zsírsavak nélkül mit akarunk? még a zsírbontáshoz szükséges alapanyagokat sem visszük be csak zöldségekkel, akkor mit akarunk fogyni? vagy hogy? (persze az izomzat lebontásával szintetizálhatók ezek a vegyületek is, elég sok tartaléka van a szervezetnek, de ezt minden esetben pont elkerülni akarjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!