Ma vettem meg a biotech L-karnitin 1000mg kapszulát, büdös?
erdekes... most kivancsisagbol kivettem az 500mg-os LCarnitinet a fiokbol (nem biotech termek) es jo melyen a dobozba szagoltam... kicsit halszaga van, de nem veszes. Pedig majdnem egy eve a fiokban van.
A B vitamin complexnek ellenben nagyon hamar qrva budos szaga lesz. Eleg kinyitnom a szekreny ajtot es tudom, hogy benn van a B...
Az en folyekony karnitinemnek az ize kicsit hasonlit a kanalas orvossagra:)
En konditerem elott fogyasztottam. Ha gyalog mentem (20 perc) akkor a kapszulat vettem be, mire odaertem elkezdett hatni. Ha kocsival mentem, akkor a folyekonyat ittam. Eljott egy pont a gyuras soran amikor ugy ereztem nem birom tovabb es valami titokzatos uj erore kaptam a karnitintol. Legalabbis szerintem az volt, mert massal is kiserleteztem es csak az L-k-nak volt ilyen nyilvanvalo hatasa.
A kapszulas karnitinem hofeher, de igen, eleg nagy darab, sot mondhatni ormotlanul nagy pl. egy Algopirinhez kepest.
Nagyon enyhe hal szaga van, de csak ha beleszagolok a dobozba. Par szemet kivettem es megszagoltam a tenyeremben es ugy mar nem ereztem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!