Ebédre ehetek a fogyókúra alatt rántottás barna rizst?
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok otthon a fogyókúrás dolgokban, mert még csak most kezdtem. 24/F vagyok. Felszedtem egy kis pocakot, és azon dolgozom h lemenjen. Hétfőn-szerdán-pénteken súlyzózom, kedd-csütörtök-szombat pedig Norbi féle 1000 kalóriás kickbox. Próbálom elhagyni most a kenyérféléket, de sajnos nem tudom h mivel helyettesíthetném, mert nagyon kenyeres vagyok. A zöldséges felével pedig hadilábon állok, mert nem bírom megenni őket (pl: padlizsán, brokkoli, cukkini és hasonlók):/
Most ebédre szeretnék rizst enni, de olyat mint amit a kínai büfékben is lehet kapni, persze házilag én készíteném. Barna rizs, 1-2 tojás, kukorica, sárgarépa. Ez jó szerintetek így edzés után, vagy inkább vmi mást? Tudnátok mondani még példákat esetleg, minél kevesebb zöldségest? Köszönöm a válaszaitokat:)
Teát én is cukor nélkül iszom, nem is szeretem cukorral. Kávét viszont nem szeretem, soha nem ittam még:)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek:)
még egy jó tanács, ami mindenkinek szól, aki hirtelen vág bele a szervezete nyüstölésébe/bioritmusa megváltoztatásába (mert ez az sajnos)
kerüld el a túledzést, melegíts be rendesen és utána a nyújtásra is hagyjál időt, különben az ízületek könnyen megsínylik a sok sportot
én ezt saját bőrömön tapasztaltam, mert az elején amikor őrültként belevágtam, volt, hogy megszakadt a bicepszem vagy meghúzódott a combom meg többnapos izomláztól szenvedtem
ha nincs meg a dinamikád, erőd, motivációd akkor inkább pihenj még 1 napot, de heti 1x-2x amúgysem árt a pihenés, nem vagyunk élsportolók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!