Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Állítólag már nem élnék akkor...

Állítólag már nem élnék akkor ez hogy is van!?

Figyelt kérdés

1 Hete kaptam egy gyógyszert aminek az a neve hogy: Slimex

Elveszi az étvágyam nem nagyon kívánok semmit amit eddig megettem volna....Ha eszek is valamit akkor abból is egy két falatott mert ugy érzem hogy tele vagyok jól laktam...Tegnap is csak 2 almát ettem meg egy kis sajtott...És ez megy 1 hete...És ha összeszámolom akkor ez kb max 200 kalória...Na most azt hallotam oldalakon hogy ha tényleg ennyit ennék akkor már rég nem élnék,és hogy hülyéskedek...Ez a tény nem eszek semmit se beveszem reggel a gyógyszert és elmegy az étváyam ha ezsek is valamit akkor is alma vagy ahogyan mondtam beleharapok valamibe...

2011. nov. 6. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igaz, de az afrikaiak alultápláltak, már ebbe az éhezésbe születnek és elég alacsony a megélt életéveik száma is. Egy egészségesen kifejlődött szervezet meg magát kezdi felemészteni, meg károsítani egy idő után, ha nem kap elég tápanyagot; legalább húst is egyél egy kicsit. Bár tőlem úgy teszed tönkre magad, ahogy akarod, ahogy az előző is írta egyáltalán nem csodával határos, hogy egy hetet így kibírtál..
2011. nov. 6. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
fúú most azt hiszed olyan nagyon okos vagy. majd nézd meg magad 1-2 hónap , netán év múlva. nem te nevetsz a végén.
2011. nov. 6. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:

de lehet tényleg ő Isten és akkor 1-2 hónap múlva is ő lesz.

(I'm just thinking..)

2011. nov. 6. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:

A hinduk minden évben böjtölnek 40 napot. Ennyit lehet kibírni étel nélkül. De ők olyankor nem csinálnak mást, mint meditálnak, teljesen más szinten működik olyankor a szervezetük az egész napos lazítás pihenés miatt. Azt senki nem mondja, hogy nem lehet túlélni.

Viszont sajnos ez egyenes út a gyomorfekélyhez, nyombélfekélyhez, refluxhoz is a fogyáson kívül. Kérdés, hogy mia cél. Ismerek olyan emebrt, aki több mint 40 kilót fogyott gyomorfekély miatt, hát nem volt tőle boldog. Persze a fogyás részének örült, de a többi eléggé megszenvedte.

Emellett valóban lehet belőle idegrendszeri problémád is. A te életed, te tudod mit csinálsz vele, de nem tudom hova és minek akarsz 50 kilóból fogyni.

2011. nov. 7. 09:34
 15/15 anonim ***** válasza:
majd jól elfogy a szívizmod. nem 1 hét alakul ez ki, csak ha majd kialakul, ba.szhatod.
2011. nov. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!