135 centi a csípőm. Elkezdtem fogyózni, de félek hogy a bőr nem fog visszamenni a hasamon. Mik az esélyeim?
szerintem a 2 liter mar jo, de igyal izesitetlen teat, vagy teat mezzel, az is jo, gyümölcstea, ilyesmi, csak ne feketet. Amugy azert fontos, mert a viz belülröl hidratal. Az en böröm allapotan nagyon meglatszik, ha nem iszom eleget (en is uuutalom a vizet :) )
Nekem a hideg-meleg zuhany nagyon bejött (mindig hideggel kell befejezni!!!! es a meleg az nem forrot jelent, inkabb olyan langyosat), meg a kenegetes.
Köszi szépen!!!!
Tegnap este már csináltam a hideg-meleg zuhanyt a hasamon, a hidegnél a csempét "markolásztam" annyira rossz volt, de amikor kiléptem a kádból nagyon frissítő érzés volt a hasamon :)
amugy ezzel en is ugy vagyok, hogy közben alig birom ki a hideget, de utana szerintem tök jo erzes :)
jah, meg amugy szaunaval is sokat segithetsz rajta, ha neha elmesz, tök rugalmassa teszi a bört..
Tanácsaim:
1., Lassú fogyás időnként tartsál szünetet, de a súlyodat akkor is tarsd. A szünetekben mozogjál többet.
2., Egyszerű testápoló nem használ. A koffeines krémek visszahúzzák egy picit a megnyúlt bőrt. Vannak magyar gyártmányúak is. A natúrboltokban érdeklődj.
3. A szauna is jót tesz a bőr rugalmasságának.
4., Napi két liter folyadék
5., folyamatosan cseréld kisebb számra a ruhákat vagy vedd be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!