A 85-67-89 méret nagyon gáz a 90-60-90-hez képest?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 19:12
1/4 anonim válasza:
Nem.
Igazi homokóra alakkal (arányaiban a 90-60-90 az pont ez) a nők mindössze 8%-a rendelkezik (a plasztikai beavatkozásokat ne vegyük ide.)
A te méreteid teljesen átlagosak, mármint arányos alakod lehet, egyáltalán nem tűnik rossznak.
(Nekem is ilyesmi lenne, ha még lejjebb fogynék, most 96-73-96, és 106-82-106-ról indultam.)
2/4 anonim válasza:
Miért pont: 90-60-90? Ezt ki állapította meg? Miért ilyen buta dolgokhoz mérik magukat a lányok, asszonyok?? Minden szervezet, test más és más...Nem lehet sztereótipiák fogságában élni!!! Istenem, inkább örülnél, hogy egészséges vagy, ilyenek foglalkoztatnak?
3/4 anonim válasza:
én 81-55-81 vagyok, semmiféle hátrányt nem érzek,sőt..nemtudom elképzelni hogy akkora csípőm legyen.
17L/170cm
4/4 anonim válasza:
88-64-88 vagyok és teljesen homokóra.
Ha 90-szeretnék lenni, ahhoz híznom kellene, ha 60-as derekat akarnék, akkor fogynom...
Ez a 90-60-90 a modelleknél van, legalább 172 cm magas nőknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!