168 kg vagyok és 48kg szeretnék lenni. Szerintetek az túl sovány?
Figyelt kérdés
igazából már fogytam 10kg-t de szeretném elérni a 48-at de sokan mondják hogy abba kéne hagynom... men tudom hogy mit tegyek...2011. nov. 4. 02:46
2/17 anonim válasza:
Nezz a tukorben, kimutatja, hogy mit csinalj. 48 kg, se s.gged, se melled nem lesz. Anorexiasan fogsz kinezni. Nem beszelve arcodrol.
4/17 anonim válasza:
Hát, nem akarok okoskodni, de ha pl 11-12 éves vagy ahhoz ideál a 48kg, de ha 17 vagy ahhoz borzasztó kevés! Hány cm vagy, hány éves vagy? ehhez mérlegelj!
5/17 anonim válasza:
várjál, 168kg és fogytál 10kg-ot, és 48kg szeretnél lenni?
amúgy szerinted egy 48 kilós átlagos magasságú emberen mennyi izom van?
6/17 anonim válasza:
Ha rémisztgetni akarod az embereket, csak akkor fogyj le ennyire!
Csak megjegyzem, a férfiak zöme NEM szereti a ropi lányokat! Ahogy én sem.
36f
7/17 anonim válasza:
Ugyanmár 48 kg egyátalán nem olyan kevés.
Én is annyi vagyok, itt gyiken mégis a legtöbben 55-60 körül tippeltek, messze nem anorexiás :) (165 cm)
8/17 Andizsuzsi válasza:
Gondolom a 168 kg az 168 cm-t jelent?
9/17 anonim válasza:
Kerdezo elirta. 168 CM es 48 kg akar lenni.
10/17 anonim válasza:
szerintem meg 68 kg, és 48 akar lenni, fogyott 10-et,és még 10-et akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!