Szerintetek ez megfelelő súly?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 51 kg, 170 cm. Nagyon nem érzem magam jól a bőrömben, szerintetek is kéne fogyóznom?2011. nov. 1. 13:58
11/18 anonim válasza:
Szerintem jó ez a súly
Nem lenne jó ha 40- 45 kg lennél szerintem
12/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a súlyod a 51 kg nem sok
De pl: lennél 40-45 akkor meg szeritem vékony lennél nagyon
13/18 anonim válasza:
Ne fogyj! Hidd el sokkal jobban teszed! Legyen több önbizalmad. Viszont, ha fogyni akarsz akkor valami baj van. 170 cm-nél 55-60kg az ideális! Ha nem hiszel nekem akkor nézz meg egy bmi tesztet. Ha még akkor is kételkedsz és fogyni8 akarsz, ajánlom keress meg egy hozzáértő szakorvost. Viszont, ha úgy nem érzed jól magad a bőrödben, hogy a súlyeloszlásod nem a megfelelő, akkor inkább sportolj sokat és meglátod máris jobb lesz az alakod. (UI: A fiúk nem szeretik a sovány lányokat!)
14/18 A kérdező kommentje:
már sportolok, de nagyon béna alakom van :/ de ez van... az a baj, ha nagyon lefogyok (megint 45 kgra) a szüleim csesztetni fognak...
2011. nov. 12. 18:11
15/18 anonim válasza:
Nem tudnál mutatni egy képet az alakodról? Küldheted priviben is. (az előző vagyok)
16/18 anonim válasza:
hát szerintem meg marhára vékony lehetsz :S
18/18 anonim válasza:
tök jól nézhetsz ki!én is ilyen akarok lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!