Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan mondjak le a csokiról?

Hogyan mondjak le a csokiról?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve. Már nem tudom, mit tegyek. Minden egészslgteken dologról le tudtam mondani, kalóriadeficit és edzés az életem r észei de ha lightot veszek majonézből, akkor is megeszek 200-300 kalóriányit egy nap, a csoki pedig egyszerűen a mindenem!! Ha akarom, ha nem, akkor is lecsúszik egy snickers vagy egy fél tábla mogyorós rittersport, vagy két kicsi sport vagy úristen valami töltött étcsokiból komoly sorok... vagy nugát, bonbonmeggy , istenem imádom! Tényleg nem tudok lemondani róluk, márpedig ez az 1700kcalomból legalább 500 egy nap.

segííítséééééééééééééééééééég

2011. okt. 23. 23:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Add nekem.
2011. okt. 24. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez önfegyelem kérdése, arra pedig senki nem fog megtanítani így egy üzenetben.
2011. okt. 24. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem kell, h lemondj róla, de mindenképpen csökkentsd a mennyiséget.

Én próbáltam, h két hétig egy falat csokit sem ettem, utána viszont annyira kiéheztem rá, h egy ültő helyemben egy táblával felfaltam. És ez ugye nagyon nem jó. Ezért vezettem be, h naponta- kétnaponta eszem egy kockával. És nem tejcsokit, hanem ízesített étcsokit (pl. Cote D'Or, de természetesen vannak olcsóbb változatai is).

Szóval a mennyiséget lenne célszerű csökkenteni. Kezdetnek úgy, h nem veszel, csak egyfajtából egyet. És azt is jól eldugod a szekrény mélyére.

2011. okt. 24. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért ne ehetnél csokit? Én egy táblát mindig bevágok egyszerre.Aztán lemozgom, futok félórát és kész.
2011. okt. 24. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Játszd azt, hogy hajótörést szenvedtél egy lakatlan szigeten, és csak olyat ehetsz, amit ott megtalálsz/ kifogsz :D csokit biztos nem fogsz találni, és hidd el, ha kibírsz nélküle pár napot, akkor már nem fog annyira hiányozni, a végén meg egyáltalán nem.
2011. okt. 24. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is csoki mániás vagyok. A Króm tényleg segítség (nem kell bio) és a C-vitamin is. Mikor édesre vágysz, akkor a szervezetednek gyümölcsre lenne szüksége, mert ugye a C-vitamint nem tudja raktározni, és mikor lecsökken a C-vitamin szint, akkor kér újat. A természetben az édes dolgok általában C-vitamin tartalmúak.

Amúgy meg egyél nyugodtan csokit, csak számold bele. Két almában semmivel nincs kevesebb kcal mint egy milkey wayben pl.

Csak legyen betervezve! Legyen csoki a tízórai, vagy az uzsonna, valami kis gyümölccsel, vagy túróval. Meg én elég sok kakót iszom mostanában, az segít legyőzni az esti csokiéhséget. Persze cukrozatlan, alacsony zsírtartalmú kakaót, édesítővel, és fele tej, fele víz. Egy ilyenben amit én iszom van 110 kcal... Persze ez se sokkal kevesebb, mint egy csoki, viszont gyakorlatilag nincs benne szénhidrát, és legalább van benne fehérje.

2011. okt. 24. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
nem tudom írta-e valaki, de nekem a C-vitamin volt az, ami segített. Mondjuk nekem nem is annyira csoki, inkább tésztafélék voltak a mániám, de lényeg, hogy szénhidrát. Diéta előtt kb. 500g-ot is be tudtam belőle vinni naponta, aztán mikor elkezdtem a diétát, úgy gondoltam, legyen minden napra 200g. majd megpusztultam, úgy követelte az agyam a ch-t, pedig azért a 200 se kevés. Itt meg ajánlgattak olyat, hogy 1 testsúlykg-ra vigyem le. 70g? gondoltam azzal meghalnék kb. Aztán elkezdtem C-vitamint szedni, és egyszerűen 1-2 hét alatt megszűnt a szénhidrátéhségem, nem voltak elvonási tüneteim, és már több hónapja tudom tartani a 100g/nap limitet :)
2011. okt. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!