Hogyan mondjak le a csokiról?
Teljesen el vagyok keseredve. Már nem tudom, mit tegyek. Minden egészslgteken dologról le tudtam mondani, kalóriadeficit és edzés az életem r észei de ha lightot veszek majonézből, akkor is megeszek 200-300 kalóriányit egy nap, a csoki pedig egyszerűen a mindenem!! Ha akarom, ha nem, akkor is lecsúszik egy snickers vagy egy fél tábla mogyorós rittersport, vagy két kicsi sport vagy úristen valami töltött étcsokiból komoly sorok... vagy nugát, bonbonmeggy , istenem imádom! Tényleg nem tudok lemondani róluk, márpedig ez az 1700kcalomból legalább 500 egy nap.
segííítséééééééééééééééééééég
1. Egyél helyette étcsokit, az sokkal egészségesebb a tejcsokinál.
2. Egyél helyette lekvárt, az megadja az agyadnak az édes íz okozta örömforrást. Persze abból is a kevésbé egészségtelent válaszd.
Egyszer megpróbáltam 1 hónapot kihúzni csoki nélkül (sikerült), de iszonyatosan szenvedtem esténként, így elkezdtem lekváros kenyeret enni. Végül kibírtam, és amikor már "lehetett" újra csokizni, sokszor egyszerűen elfelejtettem.
Jó neked,legalább a csokik kalóriatartalmát pontosan be lehet mérni. Én meg péksüti és cukrászsüti mániás vagyok,azt meg még csak tippelni sem lehet hogy hány kcalt tartalmazhatnak :/
Én nem vagyok egy nagy csokis,néha eszek pár falatot és annyi,max a pöttyösgurut meg a rudikat szeretem:)
Úgy tudom ha valaki nagyon kívánja az édeset akkor c vitamin hiánya van,szóval egyél sok c vitamint meg a krómról is jót hallottam.
Próbáld ki hátha segít.
A csokiról én sem tudok lemondani. :)
Csökkenteni tudtam a mennyiségét, de teljesen elhagyni nem.
Szerintem nem is kell amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!