Valaki segítsen légyszi. én nem akarom vissza hizni?
Figyelt kérdés
Koplalással fogytam le, és most hétről hétre hizok PEDIG ugyan annyit eszem (keveset) és mozgok is éss HIZOOK. ez gondolom a koplalás miatt van ugye? :'( nee csesszetek le tudom...tudom h nem kellett volna NAGGYON megbántam.
Tervem: Hétfőtől 1200kcalt eszek és csak november elején mérem meg magam...nem merem jövőhét hétvégén mert tuti hogy azzal hogy többet eszek hizni fogok, legalábbis mérleg azt fogja mutatni. Most vissza hizok mindent? kinézetre semmi nem látszik. sőőt én azt hittem h fogytam, erre ma reggel rá állok és látom h egy kilóval több vagyok, múlt hétvégén IS több voltam már egy kilóval. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. :'( nem kell a leb@száás tudom h hülyevoltam. :( segitsetek.... :( 14/L :$ :SSS MIT CSINÁLJAK? jó a tervem?
2011. okt. 22. 18:44
11/11 A kérdező kommentje:
háát csak az a gáz, pont ma beszéltük anyával, hogy már nem emlékszem hogy fogytam, annyi rémlik hogy no édesség de kajából rendesen ettem.... a többi homályos...:/ amuugy úgy volt hogy voltam 65 akkor nem ettem édességet...a többi ott nemtudom hogy volt nagyon rég volt, aztán lefogytam 60ra aztán megállt egy hónapra kb utána lettem 57. :D
2011. okt. 22. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!