Anissza kérdése:
Milyen gyorsan hat a zöld kávé kapszula, szedte már valaki?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 08:00
11/13 anonim válasza:
Hatásos, de nem elég csak szedni és közben ha kell ha nem mindent összeenni! Nekem nagyob bevált. Reggeli előtt egy kapszula, és ebéd előtt egy. Én nem eszek vacsorára semmit, délután maximu egy kis gyümölcsöt, szóval napi 2 étkezéssel tudom le a napi energiabevitelt, és a délutáni vitaminbombával. Felpörgeti az anyagcserét, és a bélműködést is helyreállítja, de neked is döntést kell hozni ,hogy komolyan szeretnél-e fogyni. Ugyanis jó dolog, ha mellette odafigyelsz magadra! :) Én 10 kg-t fogytam tőle, és nem jön vissza szsrencsére :) Egy próbát megér!
12/13 anonim válasza:
Bocsánat,hogy csak így közbeszólok,de engem is érdekel ez a kapszula. Az utolsó válaszolótól szeretném megkérdezni,hogy neki mennyi idő elteltével ment le a 10kg?!
13/13 anonim válasza:
Nekem a beszedése után kb 1 órával hatott..Ja csak nem úgy, ahogy kéne :) olyan kívánós voltam, mint egy kismama, azt éreztem, hogy egy elefántot fel tudnék falni, legszívesebben egész nap ettem volna. 3 nap után jöttem rá, hogy ez a kapszulától van, abba is hagytam. Én a Dr. Herz félét vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!