Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen zöld tea kapszula?

Milyen zöld tea kapszula?

Figyelt kérdés
én virgin tea kapszulát szedek ,de ennél biztos van jobb valaki esetleg tud írni nekem ?
2011. febr. 5. 22:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem a szűztea kapszulára gondoltál?

Zsíroldó-fogyasztó teakapszula.

Ez a vitaminokban, nyomelemekben és rostokban gazdag készítmény vegyszermentes, válogatott minőségű gyógynövényekből készül. Igazi kínai nem fermentált szűzteát tartalmaz.

A tea mellett fogyasztva annak hatását növeli, magában hatásfoka a teáéval azonos.

Kínai vizsgálatok szerint fokozatosan és egyenletesen fogyaszt, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai. Segít az Ön természetes belső és külső szépségének érvényesülésében.

Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet.

Adagolás: naponta 3x1 - 2 kapszula étkezés előtt. Hatása növelhető reggel vagy este 1 adag Jiangzhi Tongshu San (szűztea) elfogyasztásával.

Ellenjavallat: nem használható vesegyulladás, terhesség és szoptatás ideje alatt.

Figyelmeztetés: A kúra ideje alatt kerüljük a szeszes italokat és a pikáns, csípős ételeket. A kapszula zsíroldó hatása fokozható, ha több fehérjét és kevesebb zsiradékot, cukrot fogyasztunk.

Készült: 100% zöld tea, lótuszlevél, lótuszmag felhasználásával.

Én használtam, nekem bevállt. Elvette az étvágyat és felgyorsította az anyagcserémet.

2011. febr. 6. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!