Miért van tele ez a rovat kamu-kérdésekkel? Anorexiás kamaszlányok, gyerekek provokációi, stb.
Ezekből nem lesz anya, nagymama.
Bocsánat.
Belőlük.
Szomorú!!!
Én csak nyár elején írtam ki néhány kamu kérdést,mert már felháborítóak voltak a strandszezon így meg úgy,meg idény fogyózós kérdések.
Mondjuk ki is moderálták,átrakták a humorba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1817106..
végső soron a társadalom és a vezetés hibája. hihetetlen, hogy békeidőben is (ha a mostanit nevezhetjük annak) képesek vagyunk áldozatokat teremteni. ők azok.
és ollé, jó TB rendszer. én hébe-hóba beteg vagyok, mert megfázom ha hideg van kint edzés után.. esetleg, de nem foglalom le az orvosokat. viszont 2 ember típus, az egyik, aki egészséges lenne, de felhizlalja magát, és a másik, aki egészséges lenne, de lefogyasztja magát (vagy a szülei hagyják mindkettőt, mert nem feltétlen felnőttekről van szó) meg mennek orvoshoz, nyilván ennek megvan a költsége.. idióták.
Egyértelmű, hogy nem az adott gyerek a hibás, hanem a körülötte lévő eltorzult világ :(
Meg lesz még ennek a böjtje, megnézném az emberiséget úgy 200 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!