Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak kávét iszok nem eszek...

Ha csak kávét iszok nem eszek azzal kb mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 20:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:(
2011. okt. 20. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Az idegrendszered tuti tönkremehet, ezt tapasztalhatod magad is kb. már a 3. napon.

Lehet, hogy lefogysz tőle, de utána olyan tápanyaghiányod és olyan anyagcserezavarod lesz, hogy visszahízod 1 hét alatt.

Időnként gyorssegélynek esetleg jó a kávé(én pl buli előtt iszok, hogy tuti fennmaradjak, és hogy picit laposabb legyen a hasam és hogy ne szórakozóhelyen "akarjon kijönni":) De én nem iszok csak ilyen esetben, meg ha olyan az idő, hogy a friss levegőtől érzem hogy bekómálok és előreláthatóan lassabb lesz az anyagcserém.(nagyon ritka)

2011. okt. 20. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

iszoM.........eszeM NYELVTAN!

Amúgy sokat...de attól függ meddig csinálod,mivel nem írtad le nem tudom meghatározni,hogy meddig kívánod ezt csinálni!Egy héten lemegy kb. 5 kg!

2011. okt. 20. 21:08
 14/18 A kérdező kommentje:
:)...
2011. okt. 20. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Én 4 kg-ot fogytam egy hét alatt, amikor kiderült, hogy a férjemnek szeretője van, és nem ettem szinte semmit, csak kávéztam, cigiztem + nyugtató :(
2011. okt. 20. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Belehalsz előbb utóbb.

gyorsan akarsz fogyni rövid idő alatt vagy mi a gond?

2011. okt. 20. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
a KV vízhajtó, alapvetően tápanyag híján menne ki belőled víz (koffein miatt) kiürülne a tápcsatornád, használnál glikogént (itt is sok kötött víz van) és végül izomzatod fogyna. közben aránylag kevés zsír is lemenne, de ez egyre kevesebb lenne, ahogy a tested ráeszmél 1-2 nap alatt, hogy éhínség van. add össze ez hány kiló (víz).
2011. okt. 21. 08:17
 18/18 A kérdező kommentje:
köszikeeeee:))
2011. okt. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!