Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha az esti 15 deka...

Nagy baj, ha az esti 15 deka túrómba diétás lekvárt teszek?

Figyelt kérdés

Szeretném csökkenteni a testzsíromat.

Magában egyszerűen képtelen vagyok leküzdeni, és eddig akárhogy próbáltam, csak egyre undorítóbb lett az íze. Most először érzem elviselhetőnek (sőt kifejezetten finomnak).

15 deka sovány túróba 20g diétás lekvárt keverek, ami 110kcal/100g-ot tartalmaz, és 25g cukrot.

Azaz durván +25 kcal és 5g cukor. Szerintem ez megengedhető mennyiség, de ki tudja, este elvileg nem szabad ch-t bevinni....

Nektek erről mi a véleményetek?

2011. okt. 18. 20:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem ertem miert kell turoba lekvar? gondolom anyukad foz rad..megirnad h altalaban miket eszel es mikor?meglassuk h hol a hiba es orvosoljuk :))
2011. okt. 23. 14:18
 12/16 A kérdező kommentje:
saját magamra főzök, és azért kell bele lekvár, mert magában vagy sósan nem bírom megenni :D
2011. okt. 23. 16:48
 13/16 A kérdező kommentje:
szerintem nincs túl nagy hiba az étkezésemben, max a kevés fehérje, de mióta lekvárt teszek a túróba, és eszek olyat, már az is megvan ^^
2011. okt. 23. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:

És mézzel, citrommal nem ízlene? Én úgy szoktam, és szerintem nagyon finom... :$

Amúgy meg semmi bajod nem lesz tőle, inkább attól lesz bajod, ha minden hasonlót megvonsz magadtól, mert egy idő után elkerülhetetlen lesz a "bekattanás", és akkor meg ráveted magad... Inkább egyél mindig egy picikét, mint, hogy sokáig semennyit, aztán sokat. Bár ezt a lekváros túrót inkább délután enném, nem este, és estefelé meg tornáznék (lefekvés előtt 3 órával)

2011. okt. 23. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
hat bocs de en azt latom a valaszaidon, h neked cs az tetszene ha azt irnank, h igen edd a turot a lekvarral. mit gondolsz az nem hizlal? akarmien diabetikus lekvar lehet az, mitol edes szerinted? az edesitot mibol keszitik? akkor minek eszel egaltalan turot ha nem szereted?? egyel husokat, tojast, johgurtokat, salatakat tejfollel..annyi lehetoseg van..
2011. okt. 23. 22:24
 16/16 A kérdező kommentje:

talán mert ebédre már húst eszem, és nem hinném, hogy az 1400 ft/kg csirkemell ár miatt megengedhetném, hogy éjjel-nappal húsban fürödjek.

nem, nem azért kérdeztem. neked ez a véleményed, másnak meg más. köszi a véleményedet, több infó, nagyobb rálátás ;)

2011. okt. 23. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!